Fodrász szék alacsony áron elérhető online!

Posted: 17th december 2021 by Megasztár in Egyebek
Fodrász szék alacsony áron elérhető online! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A sok különböző stílusú és árkategóriájú formázó széknek köszönhetően nem kell máshová mennie. Az árak több ezer forint között mozognak, kerek alappal, szögletes alappal és még csillagalappal is. A fekete a stílusos székek univerzális színe, így nagyon sok szék fekete színben kapható. Számos székünk minőségi konstrukciója acél megerősítésekkel és öntött, nagy sűrűségű habpárnákkal készül.

Fodrász szék olcsón várja a szepsegcikk.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg fodrász szék kínálatunkat hogy megtalálhassa kedvencét. A minőségi króm alap, emelő és lábtámasz növeli a stílusos székek általános megjelenését és érzetét. Egy nagy teherbírású szék minden ügyfelet minden bizonnyal gond nélkül megtámaszt. Célunk, hogy a szalontulajdonosokat olyan berendezésekkel láthassuk el, amelyek segítségével magabiztosan, stílusosan irányíthatják vállalkozásukat. A klasszikus hidraulikus szalonformázó székektől a trendi stílusokig – ezek a szalonformázó székek minden szalont vagy fodrászatot felpezsdítenek. Valamennyi fodrászat-formázó székünket az Ön és ügyfelei szem előtt tartásával terveztük, és sok közülük készen áll a szállításra, így magabiztosan adhatja le rendelését.

Számos szín és akár tizenegy hidraulikus vagy elektromos talp közül választhat, amelyek a legjobban illeszkednek szalonjához. A szepsegcikk.hu weboldalon szék alkatrészeket és kiegészítőket is kínálunk a meglévő vagy új székek tökéletesítésére és kiegészítésére. A részletekre való odafigyeléssel tervezett fodrászszalon-székeink stílusosak, váratlan felületekkel, és úgy tervezték, hogy kiegészítsék az Ön szalonterét. A prémium minőségű fodrászszalonszékek széles választékát kínáljuk, amelyek bármilyen belső térbe illeszkednek. Minden szalonszékünk többféle színben kapható, választható gáz- vagy hidraulikus emelővel, így a stylistok könnyedén dolgozhatnak. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be a szepsegcikk.hu weboldalra.

Comments are closed.