Foci eb tv közvetítés az interneten

Posted: 15th április 2021 by Megasztár in Egyebek
Foci eb tv közvetítés az interneten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az UEFA 2018. május 24-én jelentette be az eredeti bajnokság menetrendjét, amely csak a nyitómeccs kezdési idejét és a negyeddöntőket tartalmazta. A hátralévő csoportkör és a nyolcaddöntő kezdő időpontját 2019. november 30-án hirdették ki az utolsó sorsolást követően. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Foci eb tv közvetítés minden információja és részletet elolvasható a focieb2021.hu weboldalon, ahol rengeteg más hasznos tudnivalót tudhat meg a foci eb-ről.  2020. június 17-én az UEFA bejelentette a 2021-es torna módosított ütemtervét.  Az összes mérkőzés dátuma, kezdési ideje és helyszíne azonos maradt, de egy nappal eltolódott, így a mérkőzések a hét ugyanazon napján maradtak (azaz június 12-től 11-ig, hogy a nyitómeccs péntekre maradjon). A kieséses szakaszban, ha egy mérkőzés a normál játékidő végén egyenlő, akkor hosszabbításra kerül sor (két-két-egyenként 15 perces periódus), és minden csapatnak engedélyeznie kell a hatodik cserét.  Ha a hosszabbítás után továbbra is döntetlen, a mérkőzést tizenegyespárbaj dönti el.

Mint minden versenyen az UEFA Euro 1984 óta, nincs harmadik helyezett és rájátszás. A hivatalos logót 2016. szeptember 21-én mutatták be, a londoni városházán tartott ünnepségen. A logó a hídon ünneplő szurkolókkal körülvett Henri Delaunay trófeát ábrázolja, amely az UEFA szerint azt ábrázolja, hogy a futball hogyan kapcsolja össze és egyesíti az embereket. Minden egyes befogadó városnak megvan a maga egyedi logója. A téglalap alakú logók tetején az „UEFA EURO 2020” felirat, a város neve felett az alatta lévő „fogadó város” felirat (mindez nagybetűvel), a bal oldalon a fő bajnokság logója, jobb oldalon pedig egy helyi híd található. További információkért és részletekért nézzen be a focieb2021.hu weboldalra.

Comments are closed.