Fenyőkéreg kapszula a vitaminstore.hu kínálatában

Posted: 7th július 2022 by Megasztár in Egyebek
Fenyőkéreg kapszula a vitaminstore.hu kínálatában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fenyőkéreg kapszula felhasználása az észak-amerikai és kelet-ázsiai gyógyászatban hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Az elmúlt években egyre többen fedezik fel a fenyőkéreg kapszula jótékony hatásait. Ha Ön még nem ismeri, akkor olvasson tovább, az alábbiakban bemutatjuk milyen áldásos hatásokkal rendelkezik a fenyőkéreg kapszula!

Fenyőkéreg kapszula hatékony módja a szervezet támogatásának, sőt sokan nem tudják, de az öregedés ellen is kiváló! A kutatók számára az öregedés öregzöld téma, rengeteg tanulmány született a témában, illetve sorra indulnak kutatások. Az öregedési folyamat egyik legfőbb tényezője a sejtek oxidatív károsodása, amelyet olyan instabil molekulák okoznak, amelyeket szabad gyököknek is neveznek. A szabad gyökök mindenütt megtalálhatók a testben, ezért tudnak komoly károkat okozni. Jelen vannak az ízületi szövetekben, az erekben és a bőrben is, ráadásul az agyban is megtalálhatók. A szabad gyökök ellen a megoldást az antioxidánsok jelentik. A fenyőkéreg kapszulában oligomer proantocianidin vegyületek vannak jelen, amelyek antioxidáns aktivitással rendelkeznek. A fenyőkéreg kapszula a szabad gyököket semlegesítő antioxidáns enzimek termelődését növeli, melynek köszönhetően csökken az oxidatív stressz.

A fenyőkéreg kapszula különösen a krónikus tüdőbetegségben szenvedők számára előnyös, mivel javítja a tüdő egészségét és asztmás betegek esetében a tüdőfunkciókat. Dohányzók számára is érdemes szedni, mivel csökkenti a vérlemezke aggregációt. Ráadásul a lupuszban szenvedő betegek esetében a fenyőkéreg kapszula kiemelkedő immunmoduláló hatással rendelkezik. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a vitaminstore.hu webáruházba és megtekinteni a kínálatot, illetve meg is rendelheti a kinézett termékeket!

Comments are closed.