Felsőfokú kipufogó javítás

Posted: 1st szeptember 2016 by Megasztár in Egyebek
Felsőfokú kipufogó javítás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szegedi Kovács Autó szerviz minden munkása nagyon jól tudja azt, hogy a kipufogó ma már az egyik rendkívül fontos alkotóeleme a legtöbb gépjárműnek. Éppen ezért minden egyes ott dolgozó személy teljes odaadással törekszik arra, hogy a gépjárműveket működtető rendszer, melynek a kipufogó elengedhetetlen eleme, bármilyen meghibásodását orvosolni tudja. A csoport minden tagjának elsődleges alapelve megbízhatóság, tehát minden ügyfél teljes bizalommal fordulhat hozzájuk.

Kipufogó javítás felsőfokon tehát az, amit az ügyfelek várhatnak a szegedi Kovács Autó szerviztől. A csapattagok vállalják elrozsdásodott, elszakadt, megrongálódott csövek cserélését, a rendszer bármilyen mechanikai hibájának, kezdve a deformálódott lökhárítóktól, az üzemanyag tartályon való olvadás következtében létrejövő sérüléseken keresztül, egészen a fékcsövön vagy a futóművön keletkező sérülésekig. Mindenki figyelmébe ajánljuk a rendszeresen történő kipufogó ellenőrzést, hiszen sokkal olcsóbb az, ha megelőzzük a meghibásodást, mintha utólag próbáljuk megoldani. Azonban ha már késő és nem vettük észre a meghibásodásra utaló jeleket, akkor sem kell elkeseredni, megijedni, mert ebben az esetben is önnek megfelelő, valamint a pénztárcáját is megkímélő árajánlat biztosított minden kedves ügyfél számára.

Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretne még többet megtudni ezen szolgáltatásokról, vagy ellenőriztetni szeretné a gépjárművét, vagy már nincs más lehetőség és kénytelen megjavíttatni vagy éppen kicseréltetni a kipufogóját, akkor bátran forduljon hozzánk, szándékát jelezze a következő e-mail címen: szerviz@kovacsauto.hu, vagy érdeklődjön a következő telefonszámon: +36 62/554-013. A csapattagok igyekeznek majd minél hamarabb válaszolni, így gyorsan és hatékonyan oldják majd meg az ön problémáit is.

Comments are closed.