Februártól újra Megasztár Liptai Claudiával

Posted: 11th január 2012 by Megasztár in Hírek
Tags: ,

Szinte újjászületett többhónapos pihenője után a TV2 műsorvezetője. A Blikk és a Bors arról számoltak be, hogy Claudia az elmúlt időszakban, míg visszavonult a képernyőről, egyértelműen feltöltődött és kipihente magát.

[adsense_id=”1″]

Szembetűnő, hogy igazán bomba formában van, a Boscolo Hotel elnöki lakosztályában vidáman nyilatkozott az újságíróknak, akik a nemsokára startoló újabb Megasztár szériáról kérdezték.

Az utóbbi hónapokban Claudia nem dolgozott, de ha szükség volt rá, még éjszakánként is segített szerelmének, Péternek a munkában, aki szintén a TV2 csapatát erősíti. Kedd este a csatorna Dakar-raliról szóló műsorában volt látható vendégként sokak meglepetésére. Claudia nem az autók megszállottja, csupán arról van szó, hogy párja a műsor szerkesztője. A magánéletére azonban hamarosan kevesebb ideje fog jutni, hiszen februárban útjára indul a Megasztár 6. Claudia azt mondta, felkészültnek érzi magát és nagyon várja már, hogy visszatérjen a közönség elé.

Nemrég arról pletykáltak, hogy Claudia és párja kapcsolata zátonyra futott. Ezt azonban a műsorvezető nyilvánosan is cáfolta azzal, hogy megjelent szerelme műsorában. Úgy tűnik tehát, hogy szerelmi téren minden a legnagyobb rendben, sőt karrierje is töretlenül ível felfelé. Nemcsak Claudia újult meg, de a Megasztár is jelentős átalakulásokon megy keresztül. Az egyik legnagyobb változás, hogy teljesen új zsűritagok fogják bírálni az ifjú tehetségeket. Egy valami viszont marad a régiben: Claudia idén is már-már elválaszthatatlan műsorvezető partnerével, Tillával fog a kamerák elé állni.

Liptai Claudia

Liptai Claudia

Claudia beszélt arról is, hogy mindketten nagyon várják már a show indulását, sőt Tilla már egy-két versenyzővel is megismerkedett. Hozzátette, a műsor lényege nem változott, hiszen idén is a reményé a főszerep, melyet minden játékos megkaphat a Megasztártól, hogy jobbra fordítsa sorsát. Éppen ezért van szükség a tehetségkutatóra, hiszen a remény mindenkinek kell.

Liptai azt is elárulta, mi a titka, hogy Tillával ennyire nyerő kettőst tudnak alkotni. Mint mondta, közös munkájuknak immár tízéves múltja van és Tilla számára nem csupán egy műsorvezető társ, hanem igazi támasz, annak ellenére, hogy folyton felfordulást csinál az öltözőben. Gyakran még a cipőket is felrúgja és a sminkelésbe is belekontárkodik. A színpadon viszont más a helyzet, hiszen amint elkezdenek forogni a kamerák, Tilla igazi férfivá változik, aki mellett Claudia ízig-vérgi nőként tündökölhet.