Fatelep Budapest

Posted: 3rd június 2019 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Fatelep Budapest bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Panmanfa Kft. fatelep Budapest óriási fűrészáru és építőanyag kínálattal várja azokat, akik építkezésre szánják el magukat. Fatelepünkről Budapestre vállaljuk faanyagok és építőanyag kiszállítását a következő körzetekbe: XVII. kerület és környezete (Akadémiaújtelep, Madárdomb, Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákoskert, Rákosliget, Régiakadémiatelep- Ecser, maglód, Pécel, Nagytarcsa)  XXIII. kerület (Soroksár). és környező kerületek.

Természetesen a környező kerületekbe is. Kérjen ajánlatot a Panmanfa fatelep Budapest elérhetőségeinek egyikén. Legközelebbi telephelyek Maglód fatelep és Üllő fatelep. Látogasson el személyesen is telephelyeinkre és tekintse meg hatalmas fűrészáru és építőanyag kínálatunkat. Vagy tekintse meg weboldalunkat – www.panmanfa.hu

Fatelepünkön kapható prémium termékek:
Rétegragasztott gerenda, thermowood teraszburkolatok, különleges fa lambériák és faházelemek, szauna, konstrukciós tetőszerkezeti anyagok, KVH,
Fenyő fűrészáru:
Gerendák, pallók, deszkák, stafnik, OSB, cseréplécek, bramac léc, párnafa, raklap elemek
Szigetelő anyagok:
Üveggyapot, kőzetgyapot, tetőfóliák
Bádog anyagok:
csatorna rendszerek, horganyzott bádogok
Tetőfedő anyagok:
Polikarbonátok, zsindelyek, cserepek
Egyéb építőanyagok:
Gipszkartonok, csúszásmentes rétegelt lemezek, munkavédelmi eszközök, fa kezelő szerek, olajok és lazúrok, ecsetek, rögzítő elemek stb.

Csaknem 1000 terméktípus egy helyen! Igény esetén építőanyagok kiszállítása mellett lakossági és ipari kivitelezést vállalunk. Ácsmunkák, szauna építés, terasz építés, csarnokok középületek generál kivitelezése. Keressen minket bizalommal az info@panmanfa.hu e-mail címen!

Comments are closed.