Extrém szállás jó árakkal

Posted: 25th december 2017 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Extrém szállás jó árakkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Extrém erdei szállásainkat akár több napra is kibérelheti a lehető legjobb áron, tehát ha önnek is elege van a fárasztó hétköznapokból és a város rohanó világából, akkor álljon meg egy pillanatra, és válassza valamelyik lombházunkat, hiszen ezek az erdő közepében találhatóak, távol a város zajától, ráadásul a levegő is kristálytiszta, ezért ide gyerekeket is bátran hozhat.

Extrém szállás jó árakkal, szórakoztató és érdekes programokkal, valamint nyugodt környezettel vár minden kedves pihenni vágyó vendéget, aki unja már a szokásos hoteleket és valami újra vágyik. Nálunk négy különböző lombház közül van lehetőség válogatni, hiszen van bükk, tölgy, éder, valamint juhar lombházunkat, amelyek környezetében tavakat is találhat, tehát lehetősége lesz a szabadban sétálni és felfedezni a gyönyörű tájat amit az erdők ajánlanak. Ha maga mögött szeretné hagyni a stresszt és lazításra vágyik, akkor kipróbálhatja forró pezsgő medencénket is, ami a szabadban található. Forduljon hozzánk ha kristálytiszta levegőre vágyik távol a várostól.

Amennyiben megtekintené lombházainkat és azok illusztrációit erre is van lehetősége, csak keresse fel bátran weboldalunkat a treehouses.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat ezekről, a foglalásról és az árakról is, valamint programjaink leírásait is mind megtekintheti itt. Weboldalunkon kérdésekkel is bátran fordulhat hozzánk, csak töltsön ki egy űrlapot a Kapcsolat menüpont alatt a nevének, telefonszámának, e-mail címének és üzenetének megadásával, mi pedig válaszolunk majd minden feltett kérdésre. Csapatunkat akár telefonon is elérheti, csak tárcsázza a +36 20 618 9900 telefonszámot. Ha tehát pihenni és relaxálni szeretne távol a várostól, akkor itt a helye lombházainkban. Szállásaink teljes leírását weboldalunkon tekintheti meg.

Comments are closed.