Extra élénk Vivid Colorgel a MarilyNails kínálatából!

Posted: 28th június 2022 by Megasztár in Egyebek
Extra élénk Vivid Colorgel a MarilyNails kínálatából! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Beköszöntött a meleg idő, nyakunkon a nyár és ez nem csak az egyre rövidebb ruhaneműkön és a hőmérő higanyszálán látszik meg. A nyár egyenlő a vidámsággal és a színekkel, amelyek a körmökön is megjelennek. Az élénk, színes zselék nem hiányozhatnak egy körmös alapkészletééből sem!

Vivid color az élénk, szuper színes körmökért! A tapasztalatok azt mutatják, hogy a körmösszalonokban nyáron a vendégek az élénk, vidám színeket választják. A neon színek továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek, minden nyáron ezek a sláger színek, amiket előszeretettel választanak a hölgyek. A merész zöld, az izgalmas rózsaszín, az élénk, vidám neon sárga, valamint a mandarin narancssárga a nyár elmaradhatatlan színei. Az élénk Vivid Colorgel segítségével csak a képzelet szab határt a szuperszínes, különleges manikűr megvalósításának. A francia manikűr igazi klasszikus, nem lehet letaszítani trónjáról. A konzervatívabb körmöket kedvelők számára a francia manikűr ideális választás. Ha vendéged szeretne francia manikűrt, azonban valamivel megbolondítaná, vidámabbá tenné körmeit, akkor jó ötlet a francia véget nem a megszokott fehér, hanem izgalmas színes változatban elkészíteni.

A Vivid Colorgel segítségével ez is könnyen kivitelezhető. Az élénk, izgalmas, szuper színes zseléket használhatod egy vagy két réteg vastagságban, annak függvényében, hogy milyen hatást szeretnél elérni. Ha a színeket egymással kevered, akkor végtelen lehetőség áll rendelkezésre, mivel akár új színeket is létre tudsz hozni. A fekete szín hozzá adásával sötétíteni tudsz, míg a fehér szín hozzáadásával pasztel színeket tudsz létrehozni. Ha szeretnéd szuper színes zselékkel bővíteni a gyűjteményed, akkor látogass el a marilynails.hu webáruházba és tekintsd meg a kínálatot!

Comments are closed.