Exide akkumulátorok óriási választéka várja

Posted: 13th október 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Exide akkumulátorok óriási választéka várja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egyszerűen fogalmazva, az akkumulátor az autó dobogó szíve. Lehet vitatkozni, hogy ez a motor, de az akkumulátor által a gyújtáshoz biztosított teljesítményleadás nélkül a motor nem indul el, és az autó nem mozdul meg. Az autó akkumulátorának számos felhasználási területe és előnye van, de a beszerelés előtt figyelembe kell vennie a paramétereket a választáshoz.

Exide akkumulátorok széles kínálata várja az alkatreszek.hu weboldalon, tehát megéri ide benézni ha ön is fontolgatja az exide akkumulátorok kipróbálását. Az akkumulátor frissességét egy nyomtatott kód jelzi, amely egy betűt és egy számot tartalmaz. A betű a hónapot jelöli, a szám pedig a gyártás évét. Például az A/20 a 2020-as év januárját jelenti. Vásároljon karbantartást nem igénylő akkumulátorokat. Ellenőrizze még egyszer, hogy ne vásároljon olyan autóakkumulátort, amelynek nincs lezárt kupakja, amely lehetővé teszi alkalmanként desztillált víz hozzáadását. A karbantartást nem igénylő akkumulátor le van zárva, és nem kell hozzá desztillált vizet önteni. Vásárlás előtt érdeklődjön az akkumulátor tartalék kapacitásáról. A nagyobb tartalékkapacitás azt az időt jelenti, ameddig az akkumulátor képes önállóan működni, a motor nélkül és a lemerülés előtt.

Az Exide autóakkumulátorok megfelelnek az összes fent említett vásárlási paraméternek, és extra támogatást és telepítési előnyöket biztosítanak az otthoni kényelemből. Több mint 100 éve megbízható név ebben az iparágban. Az akkumulátorok importőreként és forgalmazójaként indult Exidenak ma hét gyártóüzeme van Indiában, Szingapúrban és Srí Lankán. Ilyen előkelő portfólióval az indiai szubkontinens legnagyobb akkumulátorgyártójává váltak. Ismerje meg részletesen, milyen előnyökkel jár, ha az Exide akkumulátort online választja járművéhez, tehát nézzen be weboldalunkra, az alkatreszek.hu-ra, hogy mindent megtudjon.

Comments are closed.