Epson tintapatron információk mindenkinek

Posted: 17th október 2019 by Megasztár in Egyebek
Epson tintapatron információk mindenkinek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha Önnek is Epson tintapatronra van szüksége, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy eredeti vagy utángyártott tintapatront érdemes-e vásárolni. Mi most ebben igyekszünk segítséget nyújtani!

Epson tintapatronok – A tintapatronok, köztük az Epson és a többi márka is a nyomtatás elengedhetetlen kellékei. Azonban sajnos nem éppen olcsó, így aki nagy mennyiségben akar nyomtatni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia vagy pedig találni egy olcsóbb megoldást. Természetesen a legjobb ár – érték arányú terméket szeretné beszerezni a többség. Ugyanakkor nem csak az árat érdemes szem előtt tartani, hanem a minőséget is, ugyanis egy gyatra minőségű patron hosszútávon akár kárt is tehet a nyomtatóban. A tintapatronok kapcsán általában két kategóriát tudunk elkülöníteni. Az eredeti tintapatronok a nyomtató gyártója által kerülnek legyártásra és kifejezetten az adott nyomtatóhoz készülnek. Az ilyen termékek minőségéért és biztonságáért a cég felelősséget vállal. A másik kategória az utángyártott tintapatron, melynek kritizálói gyakran a minőségbeli hiányosságokat hoznak fel érvként. Tesztek, azonban pont ennek ellenkezőjét bizonyították be, ugyanis közel hasonló minőséget képvisel, mint az eredeti tintapatronok, mindezt jóval kedvezőbb árért.

Az utángyártott termékek nagy előnye, hogy sokszor tizedannyiba kerülnek, mint az eredeti termékek. Alapvetően kétszer vagy háromszor kerülnek újra töltésre, természetesen előzetes tisztítás és szükség esetén alkatrész cserét követően. Rosszabb esetben akár többször is újra töltik. Alapvetően bármelyik alternatívát is választja, érdemes szem előtt tartani, hogy megbízható webáruházból rendeljen. Mi az onlinetoner.hu webáruházat ajánljuk, ahol a termékeket is meg tudja tekinteni.

Comments are closed.