Életjáradék kiváló feltételekkel!

Posted: 25th december 2020 by Megasztár in Egyebek
Életjáradék kiváló feltételekkel! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az életjáradékokat úgy tervezték, hogy segítsék a nyugdíjjövedelem növekedését. Hosszú távú szerződést jelentenek egy biztosítótársaságtól, ahová befekteti a pénzét. Befektetéséért cserébe rendszeres befizetések formájában kap jövedelmet.

Életjáradék vár mindenkire az eletjaradekhivatal.hu weboldalon ezért látogasson el ide, és ha megteszi, akkor mindent megtudhat ezekről a járadékokról. Többféle járadéktermék közül lehet választani. Akár jövedelemlehetőségeket, örökség-tervezési eszközöket vagy házastársvédelmet keres, pénzügyi szakembere testre szabhatja az Ön konkrét céljainak megfelelő tervet. Az életjáradék segíthet további pénzt megtakarítani a nyugdíjazásra, ha már túllépte az egyéb adókedvezményes beruházásokat. Az életjáradékok segíthetnek abban, hogy utolérjék a nyugdíjas megtakarításokat, amikor kevesebb idő jut a megtakarításra. A járadékok lehetőséget nyújtanak az adó halasztott növekedésére és az élet jövedelemáramára. Az életjáradék egy hosszú távú befektetés, amelyet egy biztosítótársaság bocsát ki.  Anuitizálás révén a vásárlási befizetéseit (amihez hozzájárul) az egész életen át tartó időszakos fizetésekké alakítja át.

Az életjáradékok rugalmasak, így választhat egyet, amely lehetővé teszi a következőket: egyösszegű befektetés vagy bizonyos időre történő befektetés, azonnali vagy későbbi időpontban történő kifizetések megkezdése, fix, változó vagy indexált megtérülési arány kiválasztása. A befektetés kockázattal jár, és befektetései elveszíthetik az értéküket. Minden garancia és védelem a kibocsátó biztosító társaság kártérítési képességének függvénye. Amennyiben többet tudna meg az életjáradékok előnyeiről, látogasson el bátran az eletjaradekhivatal.hu weboldalra.

Comments are closed.