Élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 4.rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az óceánjáró hajón dolgozok élete nem könnyű, hiszen több szempontból is meg kell felelniük a feletteseinek és a vendégeknek is. Kimerítő és sokszor monoton munka, de a megkeresett pénzösszeg minden gondot és bánatot elfeledtet az emberekkel, a fizetésnap közeledtével. A Seadream hajó fantasztikusan szép tájak és városok felé vezeti vendégeit egy csodálatos utazás keretén belül, de a hajón dolgozó emberek ebből keveset tapasztalnak, viszont a fizetség kiemelkedően magas, főleg a hazai viszonyokhoz képest.

[wp_ad_camp_1]

Élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 4.rész! Ebben a részben leírtak már nemcsak a teendőkre és a kikötőkre térnek ki, de részletes leírást is találhatunk a pincérek keresetéről, egy luxus óceánjáró hajón. Sőt ezen felül az utalással és egyéb pénzügyi dolgokkal kapcsolatban is részletesen kitér a beszámoló írója, ami komoly segítség lehet azok számára, akik első alkalommal készülnek egy ilyen hajóra, mint pincér. Azok számára is fontos leírás, akik csak fontolgatják a hajón való dolgozást, hiszen a részleteknek köszönhetően, nagyobb rálátást kaphat, a hajón dolgozok mindennapjaiból és a keresetükről is. A leírás végén megemlíti az eddigi fezsültnek tűnő hangulat oldódását a kollégákkal, hiszen már néhány nap eltelt és kezdi mindenki jobban megismerni a másikat, illetve mivel másra nem számíthatnak, és ezzel tisztában van minden ott dolgozó, némi bizalmat is szavaznak egymásnak, ami ugyancsak elősegíti az oldott hangulatot.

Ha hajón szeretne dolgozni, előbb mindenkép tájékozódjon weboldalunkon, hiszen számos hasznos részletet és infót találhat a tapasztalatot szerzett magyar munkások leírásaiban. Keresse fel a crew.hu weboldalt vagy hívja telefonszámunkat, ha kérdése van bármivel kapcsolatban. Forduljon hozzánk és nem fogja megbánni döntését!

Comments are closed.