Domain regisztráció szuper áron

Posted: 19th február 2023 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Domain regisztráció szuper áron bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A világháló számítógépei kizárólag számjegyekből és pontokból álló digitális nyelven kommunikálnak egymással. Ezek a számsorok a számítógép virtuális címei, amelyen keresztül más számítógépek megtalálhatják egymást, és ezáltal kommunikálhatnak.

Domain regisztráció a legjobb áron várja az awh.hu weboldalon, ezért kattintson ide és mindent megtalál ami hasznos lehet ebben a témában. Míg az IP-regisztráció leegyszerűsítette és kategorizálta ezt a kommunikációs folyamatot, a 80-as évek informatikusai egyetértettek abban, hogy sokkal könnyebb lenne, ha egyszerűen beírhatnánk azt a nevet, amely a szám helyettesítőjeként szolgált, de közvetlenül az IP-címhez kapcsolódik, így megszületett a weboldal domain. Weboldal domain névrendszere nélkül hatalmas internetes telefonkönyvre lenne szükségünk, vagy meg kellene jegyeznünk kedvenc IP-címeinket. Ha most egy ritka Nike tornacipőket árusító vállalkozást szeretne létrehozni, az első lépés az lenne, hogy egy webhelyet építsen fel e szolgáltatás köré. Ezt egy név regisztrálásával kezdheti. Ha valaki még nem regisztrálta volna ezt a domain nevet, akkor lehetősége van megvenni. Ha azonban elveszik, akkor vagy új nevet kell kitalálnia, vagy meg kell találnia a kívánt domain tulajdonosát, és megpróbálnia megvásárolni tőlük.

Manapság a legnépszerűbb domain nevek közé tartozik az Amazon.com, a Google.com, az Instagram.com, a Tumblr.com és mások. Ha beírja a nevüket a keresősávba, akkor az adott cég webhelyének IP-címére kerül, de ha akarja, egyszerűen beírhatja az IP-címüket a keresősávba, és ez ugyanúgy működne. Elképzelhető, hogy az előbbi lényegesen könnyebb, mint az utóbbi. Emiatt, ha vállalkozást indít, vagy webhelyet szeretne létrehozni, létfontosságú, hogy regisztráljon egy domain nevet. Noha ez egy viszonylag egyszerű folyamat, mégis némi előrelátást és megfontolást igényel annak biztosítása, hogy kreatív domain névvel rendelkezzen vállalkozása. Bővebb leírásért nézzen be az awh.hu-ra.

Comments are closed.