Dér Heni már közelebb van a harminchoz

Posted: 18th április 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

A vajdasági Csantavérről származó Dér Heni betöltötte a 26-ot. A Megasztár 1-ben tűnt fel kilenc évvel ezelőtt és a 9. helyig jutott, azóta pedig befutott énekesnő lett.

[adsense_id=”1″]

2005-ben a Sugarloaf zenekar a pornós múltú Era helyett Henit kérte fel énekesnőnek. Jó választás volt, hiszen a következő évben elkészült albumuk, a Neon három száma is óriási siker lett. A Hajnalig még van idő, a Fogd a két kezem és a Barbie azóta is a rádiók kedvence. Ez utóbbihoz készült klipben Heni igencsak szexisre vette a figurát, a neccharisnya és a miniszoknya beindította az egyik férfimagazin szerkesztőinek fantáziáját is, felkérésükre Heni igent mondott és a hangja mellett testét is a nagyközönség elé tárta. A magazinban a képek mellett cikket is közöltek az énekesnőről, aki akkoriban még arról panaszkodott, hogy nem talált rá a szerelem.

Dér Heni

Dér Heni

Hamarosan azonban már Beszeda Gábor, az akkoriban ismert műsorvezető oldalán tűnt fel, de a kapcsolat nem tartott sokáig. Szakításuk nem éppen négyszemközt történt, hiszen a férfi élő adásban tudatta Henivel, hogy köztük vége mindennek. Utána Gyetván Csabával jött össze, akit a Barátok köztből ismert meg az ország, de tavaly vele is külön váltak útjaik.

Dér Heni a sikert jótékonykodásra is használja. 2011 év végén a bántalmazott állatok védelmében kampányolt 11 ismert emberrel együtt.