Dell szerver vásárlás a legjobb áron

Posted: 9th július 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Dell szerver vásárlás a legjobb áron bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Dell szervereink között talál majd rengeteg előre konfigurált szervert, de nálunk arra is lehetősége van, hogy saját maga konfigurálja azt. Weboldalunkon, a serverelite.hu-n csakis a legnépszerűbb és legkeresettebb Dell szervereket, a PowerEdge-t rendelheti meg, amelyben garantáltan nem fog csalódni, hiszen komoly felújításon megy át minden szerver.

Dell szerver vásárlás a legjobb áron, ezért megéri benézni hozzánk a serverelite.hu weboldalra, ha ön is szeretne egy jó minőségű, jól működő, strapabíró és megbízható Dell szervert. Széles kínálatunkban talál majd Rack és Tower szervereket is, ráadásul ezekre csapatunk 1 éves garanciát vállal majd, tehát forduljon hozzánk bizalommal. A Rack szervereket általában adatközpontokban szokták elhelyezni mivel alacsonyak és kis helyen elférnek, éppen ezért a legnépszerűbb rack szerverek egy és két egységnyi magasak, de nálunk természetesen találhat majd négy és öt egység magas szervereket is. Ezek a szerverek nagyon könnyen karbantarthatóak és frissíthetőek.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a Dell szerverekről nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat, a serverelite.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd ezekről, ráadásul megnézheti ezek illusztrációit és árait is, ráadásul megtalálhatja majd a kiszállítás és a rendelés részleteit is, tehát nem fog csalódni ha weboldalunkra látogat. Ha kérdések merülnének fel a Dell szerverekkel, vagy az árakkal kapcsolatban, azt is megteheti hogy felteszi ezeket nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@serverelite.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 336 8244 telefonszámot és minden kedves érdeklődő kérdésére mihamarabbi választ adunk majd. Válasszon minket, hiszen csapatunk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik.

Comments are closed.