Csavar bolt kedvező árakkal

Posted: 9th december 2018 by Megasztár in Egyebek
Csavar bolt kedvező árakkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nálunk csakis magyar készítésű termékeket vásárolhat amiket pontosan kiszállítunk és  szállítási garanciát is vállalunk, tehát ha a futárral nem érkezne meg időben a szállítmány, akkor személyesen visszük ki a helyszínre. A csavarokat 10 év múlva sem kell cserélni, mert tartósak és minőségiek, nem kopik le róluk a festék. Mi csakis UV álló festékkel dolgozunk, ezért a színek sokkal szebbek és erősebbek.

Csavar bolt kedvező árakkal, akciókkal és minőségi csavarokkal elérhető a csavarholding.hu weboldalon, ezért válasszon minket ha ön is minőségi csavarra vágyik.  Nálunk minden csavar kétkomponensű, speciális festékkel festett, és kemencében égetett, tehát a festés magas minősége garantált. Ha nem azt a színt kapta amire vágyott, akkor  azonnal kicseréljük. Cégünk elődje már 15 hosszú éve foglalkozik a csavarok festésével és gyártásával. A csavarfestő technológia napról napra egyre csak modernizálódik így a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani. Amennyiben kevesebb csavart rendelt, mint amennyi szükséges, a gyártás legelejére tesszük és egy szempillantás alatt megkapja a terméket.

Jó helyen jár weboldalunkon, ha  már találkozott a következő problémák valamelyikével: lekopik a festék a csavarról, ezért javítani kell, javítások során egyesével kell átnézni minden egyes csavart, áll a munka, mert nem olyan szállítmány érkezett, mint amilyet akart, vagy éppen veszélybe kerül a határidő, mert nem érkeztek meg időben a megrendelt csavarok. Ha még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni a csavarokról nincs más dolga, mint fellátogatni weboldalunkat a csavarholding.hu-t és itt mindent megtudhat rólunk és termékeinkről is. Amennyiben kérdések merülnének fel a csavarokkal kapcsolatban ezeket bátran felteheti nekünk csak küldjön e-mailt az info@csavarholding.hu e-mail címre.

Comments are closed.