Comedy central – Furcsa amcsik

Posted: 9th július 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Comedy central – Furcsa amcsik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Furcsa amcsik egy amerikai felnőtt animációs sitcom, amelyet Devin Clark készített és David M. Stern fejlesztett. A program Mark Lilly, az Integrációs Minisztérium alkalmazásában álló szociális munkás életére összpontosít New York City alternatív változatában, amelyet szörnyek és más lények laknak. Daniel Powell ügyvezető producerként, Aaron Augenblick pedig felügyelő producerként és animációs rendezőként tevékenykedett.

Comedy central – Furcsa amcsik megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát ha ennek a sorozatnak érdekli a kezdési időpontja, akkor nem kell messzire mennie, keressen fel minket bátran. A Furcs amcsik összesen 31 epizóddal rendelkezett két évad alatt. A sorozat alapján készült videójáték 2011-ben jelent meg Xbox 360-on és PlayStation 3-on, és többnyire negatív kritikákat kapott. A furcsa amcsik bemutatója 2010. március 17-én volt a Comedy Central-on. A sorozat Devin Clark 5 On Alan Whiter címmel készült websorozatán alapul, amelyet később a The Simpsons korábbi írója, David M. Stern fejlesztett ki. 2009 májusában hét epizódot rendeltek belőle, és további hét epizódot kértek 2010 októberében. A műsor második évadjának bemutatója 2011. június 30-án volt.

A második évad 2012. március 14-én, szerdán 22:30-kor tért vissza. 2013 márciusában arról számoltak be, hogy a Comedy Central „nem fog tovább haladni a sorozat új évadjának produkciójával”. 2013. május 29-én a potenciális harmadik évadról frissítést tettek közzé a Furcsa amcsik Facebook oldalán, miszerint „a hálózat mindent megtett annak érdekében, hogy a műsort életben tartsa azzal, hogy megpróbált külső finanszírozást találni”, de végül kudarcot vallott, vagyis a show nem folytatódik, de más utakat keresnek a történet és a szereplők életben tartása érdekében. A műsort ma is megnézheti a comedy centralon, csak kattintson a musor.tv-re és mindent megtudhat.

Comments are closed.