Caramel és Hien együtt? (+videó)

Posted: 3rd január 2012 by Megasztár in Ti írtátok, Videók
Tags: ,

Nemrég még azt harsogták a pletykarovatok, hogy Caramel kapcsolata zátonyra futott. Most már egész más szelek fújnak, hiszen az énekes nem tartva a nyilvánosságtól az egykor szintén megasztáros Hiennel mutatkozott egy bevásárlóközpontban – kézenfogva!

[adsense_id=”1″]

Caramel nagyszabású koncertjén Hien is szerepet kap egy duett erejéig, mely igazán meghittnek ígérkezik, hiszen a Bors úgy tudja, jóval több van a két énekes között egyszerű munkakapcsolatnál. Egy zenész elmondta, hogy a szakmában és az ismerősök körében is mindenki tudja, hogy Hien és Caramel immár egy pár. Egy olvasó pedig szemtanúja volt megasztárosok bimbódzó kapcsolatának, amint az egyik fővárosi plázában kézenfogva sétálgattak és időnként elcsattant köztük egy-egy csók.

 

Caramel & Hien egy pár?

Caramel & Hien egy pár?

Szakmai berkekben nem okozott túl nagy meglepetést, hogy a fiatalok egymásra találtak, hiszen mindig is egyértelmű jeleit adták, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz. A korkülönbség pedig már senkit nem ráz meg azok után, hogy Caramel korábbi barátnője is mindössze tizenhét éves, ráadásul szintén távol-keleti lány.

“Ennek nem lesz vége egykönnyen…” – mondja egy mesefigura, melyről a videót Hien tette fel az egyik közösségi oldalra. Az üzenetet igazán csak a hozzá közel állók érthették.
Most pedig tekintsétek meg a közös interjút:

Beküldte: NorbertUS