Canon toner online vásárlása

Posted: 23rd április 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Canon toner online vásárlása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyártók általában hozzávetőleges oldalhozamot adnak meg a tonereikhez ami jól jelzi, hogy a toner mennyi ideig fog tartani. Ez a nyomtatás mennyiségétől és típusától függ, bár a gyártók általában egy nyomtatott oldalt szokásos üzleti levélként határoznak meg. Fotók és grafikák nyomtatása több tonert használ, így ha ilyen típusú dokumentumokat nyomtat rendszeresen, akkor előfordulhat, hogy a kazettát vagy a festéket hamarabb ki kell cserélni.

Canon toner online rendelés vár mindenkit az onlinetoner.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és itt mindent megtudhat a Canon tonerekről, a rendelésről és az árakról is. Nagy kapacitású tonerek is kaphatók, amelyek jó gazdasági lehetőséget kínálnak a nagy igénybevételű nyomtatók számára. Ezek a kazetták kezdetben többe kerülnek, de hosszú távon jó ár-érték arányt kínálnak. A toner vagy a festékkazetta eltarthatósága a tárolási körülményektől és a gyártótól függően változik. Átlagosan az eredeti és a lezárt patronok felhasználása előtt 12–24 hónapig tartanak. Ha azonban a tonereket eltávolítják eredeti csomagolásukból, eltarthatóságuk 3-6 hónapra csökken. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt olvassa el először a toner- vagy festékkazetta leírását, ha 6 óránál hosszabb ideig kíván tárolni a tonereket.

A színes nyomtatók fekete, ciánkék (kék), bíborvörös (piros) és sárga színű tonerek kombinációját használják a színes dokumentumok nyomtatásához, és a nyomtatott dokumentumtól függően ezek a patronok általában különböző időpontokban fogynak el. A nyomtató a képernyőn keresztül jelzi, hogy melyik színes patront kell kicserélni, de a kinyomtatott dokumentumok színéből is megtudhatja. Zöld árnyalat jelenik meg, ha elfogyott a bíborvörös, egy lila árnyalat jelenik meg, amikor a sárga tonert ki kell cserélni, és egy narancssárga árnyalat jelenik meg, amikor a cián színű toner kifogy. További részleteket az onlinetoner.hu weboldalon talál.

Comments are closed.