Budapest új építésű lakópark lakásai a legjobb áron!

Posted: 15th június 2020 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Budapest új építésű lakópark lakásai a legjobb áron! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Eljött az ideje a lakásvásárlásnak és folyton azon gondolkodik, vajon hol érdemes? Nehezen tudja eldönteni, hogy melyik kerület lenne a megfelelő? Kelenföld azon városrészek egyike, ahova nyugodt szívvel költözhet!

A Budapest új építésű lakópark lakásai remek hosszú távú beruházás lehet akár az Ön számára is. Lakásvásárlás során nem csak az anyagiakat kell néznie, persze ez is egy fontos tényező, de ha például családot szeretne alapítani, akkor a család kényelme és biztonsága a legfontosabb, ezt követően jöhet az anyagi része is. Kelenföld egyik legjobb és legszínvonalasabb lakóháza a Kelenliget lakóparkban található, ahol 100-nál is több lakás eladó, két, három vagy négy szobás kivitelben. Kedvére választhatja ki azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek, legyen szó gyereknevelésről, családalapításról vagy csak kényelemről és pihenésről, hiszen a lakóparkban található új építésű lakások nagy része különböző alaprajzzal rendelkezik. De hogy még jobban elégedett legyen a kényelemmel, minden új építésű lakás klíma és redőny előkészítéssel is rendelkezik és egyedi fogyasztásmérővel is fel vannak szerelve.

Vegyen egy életre szóló otthont, amelyről mindig is álmodott a BHG-csoport ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaságtól, mert megéri ide költöznie. A csalódás kizárt, hiszen számos előnnyel jár, ha új építésű lakást vásárol a Budapesti Kelenliget lakóparkban. Közel van a metró és a villamos megálló is, saját parkolóval és belső udvarral rendelkezik, illetve biztonsági szolgálattal is. Forduljon hozzánk bizalommal a +36 20 366 3660 telefonszámon vagy az info@kelenliget.hu email címen, mert kedves kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére. Amennyiben időpontot szeretne kérni azt is megteheti náluk, de ha további információkra lenne szüksége tekintse meg a kelenliget.hu weboldalunkat.

Comments are closed.