Bruttó-nettó bérkalkulátor

Posted: 25th április 2018 by Megasztár in Egyebek
Bruttó-nettó bérkalkulátor bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Napjainkban egyre népszerűbb a bérkalkulátor, mely teljesen ingyen használható az interneten keresztül. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően hasznos és részletes információkat kaphat a fizetéséről pár perc alatt. Ne feledje, hogy kizárólag a megbízható weboldalakon érdemes a bérkalkulátort használni.

Bérkalkulátor regisztráció nélkül és teljesen ingyen használható, ha ellátogat az internet egyik leglátogatottabb weboldalra. A szolgáltatást használónak csupán a bruttó fizetés értékét, az eltartott gyerekek, valamint a 18 év alatti gyerekek számát. A bárkalkulátornak köszönhetően megtudhatja mennyi a céget terhelő adó összege, vagyis a szociális hozzájárulást, a szakképzési hozzájárulást. Megismerheti a családi kedvezményeket, azaz a második keresőnek maradt összeg értékét, az elérhető családi kedvezményt. A munkavállalókat a leginkább a munkaerő piaci járulék érinti, melynek összegét megtudhatja, ha használja a bérkalkulátort. Természetesen a weboldal a kalkulátort úgy készítette el, hogy az megfeleljen a hatályos munkajog és a NAV aktuális állásfoglalásának.

Ne habozzon, látogasson el a sokak által már jól ismert www.pontosido.com weboldalra, hiszen ezen a helyen szakértelem nélkül használhatja a bérkalkulátort a nap bármely percében. Ezen a helyen a kalkulátor mellett használhatja az időzónát, de megtudhatja azt is, hogy jelenleg hányadik hétben vagyunk, hogy hány munkaszüneti nap lesz idén. Ha kérdései merültek fel a weboldal használatával kapcsolatban, akkor nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot a cég munkatársaival az elérhetőségen keresztül, vagy küldjön üzenetet a weboldalon keresztül. Ha minket választ, akkor garantált, hogy maximálisan meg lesz elégedve a szolgáltatásainkkal.

Comments are closed.