A jövőre induló Megasztár 6. előreláthatóan sok feszültséget tartogat Liptai Claudia és Hajdú Péter számára, hiszen a TV2  két sztárja finoman szólva nincsen éppen a legjobb barátságban.

[adsense_id=”1″]

Friss hírek szerint Hajdú a Megasztár 6. részébe társproducerként száll be, vagyis ő lesz a műsor háziasszonyi szerepében tündöklő Claudia főnöke is. A békés együttműködés szinte kizárva, hiszen egymás iránti ellenszenvük nem ma kezdődött. Claudia kedvesének, Daróczi Dávidnak a halála után Hajdú a Frizbiben látta vendégül a tragikusan elhunyt politikus édesapját, a híressé lett Choli bácsit, ezt viszont Claudia egyáltalán nem nézte jó szemmel. Ettől kezdve a korábbi jó viszonyt mintha elvágták volna, kizárólag munkaügyben voltak hajlandók egymás társaságában lenni. Hajdú ugyan interjút adott a Mokkában Claudiának, amit a műsorvezető-színésznő egy Frizbiben történt megjelenéssel viszonzott, de a diplomatikus beszélgetések hátterében már kézzel fogható volt a feszültség.

Liptai Claudia és Hajdú Péter viszonya a Megasztár 6.-ban sem lesz fényes

Liptai Claudia és Hajdú Péter viszonya a Megasztár 6.-ban sem lesz fényes

A Megasztár ráadásul élőben megy, ami még több konfliktusra adhat okot, hiszen mindenkinek fokozott stresszhelyzetet jelent egy élő adás levezénylése. Claudia régóta ismert szabadszájúságáról és akaratos természetéről, ezért az sem kizárt, hogy ő utasítja majd rendre leendő főnökét, Hajdú Pétert. Hogy mit vár a közös munkától a producer, arról szűkszavúan nyilatkozott. Mint mondta, cége a Megasztár 6. gyártási feladataiban vállal szerepet, tehát Claudiával tulajdonképpen nem is fognak együtt dolgozni a show-ban. Szerinte kapcsolata a vörös démonnal pont olyan marad, mint amilyen jelenleg, mindketten egy csatornánál, a TV2-nél dolgoznak, ezért a munkakapcsolat köztük nem okozhat problémát.

A Megasztár egyik résztvevője szerint azonban a kép korántsem ennyire derűs…