Bankjegyszámláló típusok

Posted: 19th október 2019 by Megasztár in Egyebek
Bankjegyszámláló típusok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A bankjegyszámláló nagy mértékben képes megkönnyíteni az ember dolgát, azonban ehhez arra is szükség van, hogy a számára leginkább megfelelőbbet válassza ki, mert hogy több típust is megkülönböztetünk.

Bankjegyszámláló típusok alapján három különfélét tudunk megkülönböztetni. Azért hasznos tudni arról, hogy milyen lehetőségek körül lehet választani, mert így az ember valóban azt választja ki, ami számára a legmegfelelőbb. Egy szóval tényleg azért ad ki pénzt, amire valóban szüksége van. Az első típus, az amelyik kizárólag a behelyezett bankjegyet számlálja, azonban eredetiséget nem vizsgál. Az ilyen készülékek jók abban az esetben, ha csak és kizárólag a behelyezett bankjegyek pontos összegére vagyunk kíváncsiak vagy már rendelkezünk UV pénzvizsgálóval. A második csoport nem csak a behelyezett összeget képes megszámlálni, hanem hamisítvány felismerő funkcióval is rendelkeznek. Ha a bankjegyszámláló hamis vagy hibásnak érzékelt bankjegyet talál, akkor megáll és szaggatott vagy valamiféle sípolással jelzi, hogy valami probléma adódott.

A harmadik kategóriáról úgy is beszélhetünk, mint csúcskategória, ugyanis ez jóval többet tud, mint az előző kettő. Ezek a bankjegyszámlálók nem csak meg tudják számolni a darabszámot, hanem az éppen számolt bankjegyet is képesek azonosítani, így nem csak a darabszámot képesek megállapítani, hanem az értéket is. Ezen a bankjegyszámlálók jóval fejlettebb hamisítvány felismeréssel rendelkeznek, mint a kevésbé modern bankjegyszámlálók. Ebben az esetben már fénykép is készül infra és normál tartományban minden egyes megszámlált bankjegyről. Bővebb információkért látogasson el a banktechsafe.hu webáruházba, ahol megtekintheti a bankjegyszámlálók széles választékát is!

Comments are closed.