Az utasbiztosítás síeléshez is fontos!

Posted: 25th február 2022 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Az utasbiztosítás síeléshez is fontos! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A síbiztosítás elengedhetetlen az Ön biztonságához és élvezetéhez a téli nyaraláskor is. Amikor lefoglalja síüdülését, érvényes utasbiztosítással kell rendelkeznie, amely tartalmazza a téli sportokat is, így mindig biztonságban érzi majd magát.

Utasbiztosítás síelés esetén várja az axa-assistance.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran ha ön is éppen utazás előtt áll és szüksége lenne egy utasbiztosításra. Akár az Alpokban síel, akár snowboardozik a Sziklás-hegységben, akár szánkózik Alaszka lejtőin, a téli sportokra és síkirándulásokra vonatkozó biztosításunk fedezi Önt és felszerelését. Az elveszett sífelszereléstől és a pályalezárásoktól a hegyi mentésekig és a hazaszállításig téli sportbiztosításunk célja, hogy nyugalmat biztosítson Önnek. Még akkor is, ha durva terepre téved, segíthetünk az útközbeni egyenetlenségek elsimításában. Síbiztosítási kiegészítőnkkel ugyanolyan szintű védelmet kap, mint normál utasbiztosításainkkal, de kiegészítő fedezetet nyújt a téli sportokhoz kapcsolódó egyedi kockázatokra. Síutazási biztosításunkkal minden nagyszerű előnyt élvezhet, attól függően, hogy melyik biztosítási szintet választja. Különféle kötvényeink eltérő fizetési korlátokat és többletösszegeket kínálnak, ezért kérjük, olvassa el a kötvénydokumentumokat, hogy biztosan megértse a fedezete határait.

Amikor síelésre vagy télisport-nyaralásra indul, valószínűleg olyan kockázatokkal fog találkozni, amelyekkel egy szokásos utazás során nem; ezeket a dolgokat általában nem fedezi a szokásos utasbiztosítás. A téli sportokra specializálódott utasbiztosítással azonban fedezetet nyújtanak olyan dolgokra, mint a pályalezárások, a lavinák és a sürgősségi egészségügyi költségek. Ráadásul a felszerelése le van fedve, így nem kell attól tartania, hogy elvész vagy megsérül. Bővebb leírásért megéri benézni még ma az axa-assistance.hu weboldalra.

Comments are closed.