Autószerviz Szeged környékén

Posted: 3rd október 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Autószerviz Szeged környékén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szegedi Bosch Car Service a gyors és pontos munkáról lett híres és arról, hogy igazán felszereltek, hiszen rendelkezésükre állnak olyan berendezések, amelyek elengedhetetlenek például autódiagnosztikára, műszaki vizsgára, javításokra és állításokra is. Itt vannak tehát a legkorszerűbb felszerelések, hiszen mindig lépést kell tartani az autóipar legújabb vívmányaival.

Az autószerviz Szeged vonzáskörzetében lehetővé teszi a műszaki vizsgáztatást is méghozzá az ön válláról az ügyintézés terhét is levesszük majd. Nálunk, a Bosch Car Service-nél a leggyorsabb a vizsgáztatás, hiszen a szükséges alkatrészeket abban a pillanatban be tudjuk szerezni a raktárról, és ez hatalmas előnyt jelent más autószervizekkel szemben. Személygépkocsiknál ez a műszaki vizsga 4 évre szól, annak meghosszabbítása pedig további 2 év. Csapatunk minden hibát képes azonnal megtalálni egy autón a computer diagnosztika használatával. Modern műszereinkkel a következő szolgáltatásokat tudjuk nyújtani azoknak, akik hozzánk fordulnak: lengéscsillapító mérés, állítás, futómű mérés, fékhatás mérés, fékszerviz, CO mérés, klímatöltés, klíma nyomáspróba, alvázmosás, klímarendszer öblítés, illetve fényszóró beállítás.

A szegedi Bosch Car Service autómosó szolgáltatásokat is szívesen nyújt. Amennyiben a mi szervizünkbe hozná személygépkocsiját, az autómosást teljesen díjtalanul vállaljuk. Ha még ennél is többet szeretne megtudni autószervizünkről és az általunk nyújtott szolgáltatásokról, mindenképpen érdemes lehet felkeresni weboldalunkat a alkatreszek.hu-hu-t. Ha pedig kérdéseket szeretne feltenni alkatrészeinkről vagy az árakról forduljon bátran segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és mi azonnal felvesszük önnel a kapcsolatot.

Comments are closed.