Autós viccek a kocsiguru.hu oldalon

Posted: 9th december 2017 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Autós viccek a kocsiguru.hu oldalon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A viccek felvidítanak bennünket, sokszor el is gondolkodtatnak. Néha még a faviccek is érdekesek lehetnek, de egy-egy jó poén, főleg ha az tevékenységünkről, illetve hobbinkról szól, sosem jöhet rosszkor.

Autós viccek a kocsiguru.hu oldalon. A KocsiGuru munkatársai szeretik a vicceket, és attól függetlenül, hogy autókereskedésről van szó, ezeken is jókat tudnak szórakozni. Látogassa meg weboldalunkat, ismerkedjen meg autókereskedésünkkel, és a „blog” menü pont alatt, olvassa el azokat az autós vicceket, melyek a mi kedvenceink közé tartoznak, amiken mi a legtöbbet nevetünk. Ezeket azért gyűjtöttük össze, hogy ne csak mi olvassuk és meséljük őket, de az oldalunkra látogatók kedvét felderítsük, mosolyt csaljunk arcukra. Reméljük nálunk, mindenki rátalál majd a kedvenc autós viccére, és ezt tovább is adja, jókor és persze jó helyen. Jó szórakozást és nevetést kívánunk mindenkinek.

Íme, egy két ízelítő abból a viccekből, amivel kedveskedünk a weboldalunkra látogatóknak: „Rendszeres délutáni szunyókálással elkerülhető az öregedés. Különösen, ha autóvezetés közben teszed.” vagy „Kövér férfi szép autóban: Édes maci! Kövér férfi roncs autóban: Dagadt disznó!” és még, „Ha valaha úgy érzed, hogy ronda vagy és nem kellesz senkinek, jusson eszedbe, hogy ezt a kocsit is hazavitte valaki: Fiat Multipla”. Weboldalunkon a vicceken kívül megismerkedhetsz még autókereskedésünkkel és szolgáltatásainkkal is. Mi komplex megoldást kínálunk a használat autók piacán. Több éves tapasztalattal rendelkezünk. Korrektek és megbízhatóak vagyunk. Az autóeladás mellett még számos kiegészítő szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleink számára. Igyekszünk minden problémát a leghatékonyabban megoldani, a szállítástól a kölcsönzésig. Mi ügyfeleink rendelkezésére állunk a nap 24órájában, még hétvégén is.

Comments are closed.