Ásványok minden mennyiségben!

Posted: 27th április 2021 by Megasztár in Egyebek
Ásványok minden mennyiségben! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ásványok előnyeinek kihasználásának egyik leghatékonyabb és legegyszerűbb módja, ha ékszerként viseli őket. Az ásványok és ásvány ékszerek előnyeit évezredek óta széles körben elismerték. Az ókori civilizációk drágaköveket használtak fel tisztító, kiegyensúlyozó és gyógyító tulajdonságaikhoz. A közvetlenül a testre helyezett ásványok erőteljes vibrációs hatást fejtenek ki, ami energikus átvitelt eredményez az ásványból a viselőjébe.

Ásványok és karkötők rendelhetőek az asavanyajandek.hu weboldalon, tehát ha meglepné szeretteit egy minőségi ásvánnyal, akkor itt a helye nálunk hiszen a legszebb ajándéktárgyakat találhatja meg. Napjainkban sokféle gyönyörűen megtervezett ásvány karkötő létezik, sajátos tulajdonságokkal. Ásvány karkötők esztétikai célokra is viselhetők, de elengedhetetlen tudni, hogy minden ásvány energetikai tulajdonságokkal rendelkezik, és tiszta, pozitív energiákat hoz létre lényünkben. Ásvány karkötők napi viselése finoman megváltoztathatja viselője életét.

Egyedi tervezésű ékszerek, egyedi dizájnnal – bármilyen ruhához választhat ásvány karkötőt, hétköznapitól elegánsig. Karkötőink kézzel készítettek, gondosan válogatott, minőségi drágakövekből. Akár kifinomult, akár boho-elegáns megjelenést szeretne, soha nem nyúlhat mellé ásvány karkötőinkkel. Emlékeztetőként működik – Függetlenül attól, hogy naponta, egyik napról a másikra vagy különleges alkalmakkor viseljük-e ásványból készült karkötőinket, láthatóan emlékeztet minket szándékainkra és céljainkra. Ismert, hogy a ásványok és drágakövek nagyon hatékony meditációs eszközökként használhatók. A csukló körül viselt karkötő megnyugtató, központosító és kiegyensúlyozó előnyöket nyújt. További részleteket az asvanyajandek.hu weboldalon talál.

Comments are closed.