Árpa Attila zsűrizhet a Megasztárban?

Posted: 6th január 2012 by Megasztár in Hírek
Tags: ,

Rövidesen újra műsorra kerül a Megasztár 6. szériája. A nyári castingokon résztvevők még remélik, lehetőséget kapnak, hogy megmutassák, mit tudnak.

[adsense_id=”1″]

A Megasztár legújabb része hamarosan újra képernyőre kerül. Az indulás előtt a rajongók már szépen pörgetik a műsor Facebook oldalát, a TV2 pedig buzdítja a nézőket, szavazzák meg a legjobb Mega-plakátot.

A legnagyobb várakozással azok néznek a show indulása elé, akik nyáron már szerepeltek a castingokon, így esélyt kaptak a második fordulóra vagy akár az élő adásban való szereplésre is. Köztük sokan a közösségi portálokon keresztül tartják a kapcsolatot és megosztják egymással a Megasztárral kapcsolatos legfrissebb híreket. Van, akit január első hetére hívtak be újra a műsor készítői, de akad olyan is, aki elfogadta, hogy már nincs lehetősége részt venni a show-ban.

Árpa Attila - Megasztár

Árpa Attila - Megasztár

Miközben sokan az esélyeket latolgatják, a kulisszák mögött lassan eldőlni látszik, kik fogják kimondani a végső szót a versenyzőkkel kapcsolatban, vagyis kik ülnek majd a zsűriben. Falusi Mariann és Bereczki Zoltán nevét már korábban nyilvánosságra hozták, ám a másik két zsűritag helyére Caramel és Bochkor Gábor neve is esélyesként merült fel. Sokan azt sejtik, hogy Árpa Attila, aki Falusi Mariann párja volt a Nagy Duettben, szintén bekerülhet a zsűritagok közé. A TV2 sajtóosztálya azonban visszautasította ezt az információt.

A már megszokott módon a műsorvezető páros férfitagja Till Attila, a női pedig minden valószínűség szerint Liptai Caludia lesz, aki már nagyon szeretne visszatérni a reflektorfénybe.
A TV2 sajtószóvivője, Koltay Tamás úgy nyilatkozott, bár a műsor indulásának pontos időpontját még nem árulják el, annyi biztos, a rajongóknak már csak kicsit kell türelemmel lenniük.