Ágyneműhuzatok az Otthonkomfortnál!

Posted: 1st július 2016 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Ágyneműhuzatok az Otthonkomfortnál! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ágyneműhuzatok nagyon fontos részei a hálószobának, hiszen télen melegen tartanak, nyáron pedig akár szellőztethetnek is. Télire érdemesebb egy flanel, vagy pamutvászon ágyneműhuzatot választani, míg nyárra jobb megoldás lehet egy pamut szatén vagy egy krepp ágyneműhuzat. Weboldalunkon az otthonkomfort.hu-n ezeket mind megtalálhatja méghozzá kedvezményes áron.

Minőségi ágynemű kedvezményes áron tehát az otthonkomfort.hu weboldalon kapható, és ráadásul 14 napig ár-visszatérítési garanciát vállalunk termékeinkre. A Káró zöld kockás kétszemélyes mikroszálas ágyneműhuzat tökéletes lehet nyári használatra. A csomagban találhat 1d párnahuzat, 1db paplanhuzat és 1 db kispárnahuzat is. A paplan mikroszálas szövetből készült, 40 fokon mosható, és cipzárral ellátott tehát könnyen kezelhető is. A Krepp Dorisz ágyneműhuzat szintén egy minőségi darab, amely 100% pamut kreppből készült, valamint 60 fokon mosható. A paplan anyaga formatartó, tehát mosásnál nem fakulnak ki a színek, ráadásul vasalást sem igényel.

A Krepp Daniel 3 részes ágyneműhuzat egy új termék, ami szintén 60 fokon mosható és 100% pamut krepp anyagú. A paplant különösen azoknak ajánljuk, akik a könnyen kezelhető, jó minőségű paplanokat részesítik előnyben, hálószobájukban. Egyenlőtlen felülete miatt vasalást sem igényel, ráadásul anyaga is formatartó. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről az ágyneműhuzatokról, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az otthonkomfort.hu-t, ahol megtekintheti a teljes ágynemű kínálatot és bővebb leírást is olvashat. Ha kérdezni szeretne termékeinkről, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@otthonkomfort.hu-t, vagy tárcsázza bátran a +36 70 342 8886 telefonszámot.

Comments are closed.