Acrylgel kedvezményesen rendelhető online!

Posted: 5th március 2022 by Megasztár in Egyebek
Acrylgel kedvezményesen rendelhető online! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha acrylgelt használ, finoman polírozza le a körmöt polírozó tömbbel. Nyomjuk vissza a körömbőrt, ha szükséges, távolítsuk el egy fogóval. Helyezze a formát (sablonokat) a köröm alá. Vigye fel az acrylgel terméket a köröm felületének 3/4-ére, majd finoman formázza a terméket a kívánt hosszúság eléréséhez. Szárítsa ezután a körmöket LED lámpában vagy UV lámpában.

Acrylgel kedvezményesen rendelhető a marilynails.hu weboldalon, ezért kattintson ide még ma és megtekintheti a teljes acrylgel készletet az árakkal és a kiszállítási részletekkel együtt. Ha problémás körömlemezünk van, akkor vékonyan felvihetjük az alapot és LED-lámpában vagy UV-lámpában keményíthetjük. Használhatja a Primer-t is. Miután kivette a kezét a lámpából, távolítsa el a formát, majd vigye fel újra az acrylgel terméket a köröm felületének 3/4-ére, majd finoman nyújtsa felfelé (a körömbőr alatt) és lefelé, hogy az egész körmöt befedje. Kikeményedés után 180-as reszelővel reszeljük le a körmöt, hogy a kívánt formát kapjuk. Vigye fel a HARD TOP réteget, hogy nagyon jellegzetes fényt kapjon. Kösse meg LED lámpában vagy UV lámpában, majd öblítse le tisztítószerrel.

A körömszolgáltatás piaca gyorsan fejlődik, minden évben új termékeket kínál. De mindegyik könnyen használható, biztonságos, és lehetővé teszik a kívánt dizájn gyors és egyszerű elkészítését? 2018-ban az akrilgél (poligél) megjelent a körömmesterek arzenáljában – ez egy innovatív anyag, amely egyesíti elődei legjobb tulajdonságait. Azok a hölgyek, akik a monomer szagának intoleranciája miatt nem engedhették meg maguknak az akril bevonatú manikűrt, vagy elutasították a gélt, mert kellemetlen érzéseket tapasztaltak, amikor a lakkot a lámpa alatt polimerizálták, visszatérhetnek a körömszolgáltatásokhoz. Az akrilgél meglehetősen inert anyag, ezért terhes nők számára nincs ellenjavallata, és nem okoz allergiát. További részletekért és rendelésért nézzen be a marilynails.hu weboldalra.

Comments are closed.