A visszatérő kellemetlen hüvelygomba okairól

Posted: 5th február 2016 by Megasztár in Egyebek
A visszatérő kellemetlen hüvelygomba okairól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A nők csaknem 70%-nak rémálmai között szerepel a visszatérő hüvelygomba. Az esetek többségében úgy tűnik, hogy na, végre sikerült kikezelni a betegséget, aztán néhány hónap múlva azt tapasztalják, hogy ismét a kellemetlen érzéssel kell megküzdeniük. Szinte már orvoshoz sincs kedvük menni, mert azt gondolják, ez csak velük történhet meg, ez biztosan nem egy általános dolog.

[wp_ad_camp_1]

A visszatérő hüvelygomba egy olyan fertőzés, amelyet ha nem időben és megfelelő módon, orvos által kezelnek ki, súlyos következményekkel járhat a hölgyek életében. Főleg azoknál jelentkezik leginkább, akik szülőképes életperiódusban vannak. Egy nő az anyaság által válik igazán nővé, amelyet azonban megakadályozhat egy krónikus, visszatérő hüvelygomba. Ezért, amikor ismét ezzel a problémával küzd, ne önző módon magára gondoljon, hanem jövőjére, a családtervezésre és a társára. Próbálja követni és komolyan venni orvosa utasítását, és mindent megtenni annak érdekében, hogy a gyógyulás útjára lépjen. Egyaránt fontos a gyógyszeres kezelés, az egészséges táplálkozás, a megfelelő ruhaviselet, a helyes tisztálkodás, a nem aktív szexuális életmód és a nem elhanyagolt orvosi kontroll vizsgálatok. Ne gondolja, hogy csak Ön küzd újra és újra a hüvelygombával, mert a nők nagy többségénél életük során többször is jelentkezik a betegséggel járó jól ismert tünetek. Sokszor szégyenkezve és belefáradva nyitnak be ismét a nőgyógyászhoz panaszukkal, mert úgy gondolják, ettől a fránya betegségtől nincs is menekvés.

Nagyon fontos, hogy ne szégyellje a betegséget, hanem teljes komolysággal forduljon a Belvárosi Orvosi Centrum szakembereihez. Semmiképp se próbáljon ki olyan gyógymódokat vagy házi praktikákat, amit közeli ismerőse ajánl Önnek, mert neki az segített. A tünetek bár lehet, hogy hasonlóak, de minden betegnél más gyógymódot kell alkalmazni. Látogasson el a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalunkra és tájékozódjon vagy hívja elérhetőségeinket mihamarabb!

Comments are closed.