A Pulsar órák a letisztultság és visszafogottság képviselői bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Pulsar órák a közép árkategóriás órák egyik legkiemelkedőbb darabjai. Gyártói méltán lehetnek büszkék a márkára, hisz ez volt az első elektronikus digitális óra a világon. Ők jelentették be először, hogy piacra dobják a LED órákat, tehát az eredeti cég mindenképp úttörőként lépett fel a 70’-es években.

Ma a Pulsar órák többnyire analógok, s megjelenésüket tekintve elegánsak, kifinomultak. Az orauzlet.hu oldalán található darabok abszolút közép árkategóriába esnek. Az oldalon férfi és női karóra egyaránt megtalálható. A kivitelezésük némileg különbözik, s természetesen a funkcióik is modellenként eltérőek, összességében azonban letisztultság jellemzi a Pulsar órák minden darabját. Az aktuális időn túl a Pulsar órák stopperrel, dátum kijelző lehetőséggel, A gyártó változatos anyagokat használva készíti a szíjakat, így megtalálható nemesacél, valódi bőr, illetve műanyag kivitelezés is. Az óra üvege kristályból készül, mely a tartósság és strapabírás védjegyének is tekinthető.

A Pulsar órák vízállósága szintén modellenként változik. Az orauzlet.hu weboldalon található cseppállótól akár 10 bar-t is zökkenőmentesen bíró darab is. A Pulsar órák természetesen garanciával vásárolhatók meg, többnyire két év jár egy órára, de erről a kiválasztott modellek termékleírásában tájékozódhatnak az érdeklődők. Az orauzlet.hu oldalról rendelve minden óra díszdobozban érkezik a vevőhöz, így nem csak extra védelmet kap a szállítás során, de esztétikus is. A weboldalon úgy kívánják segíteni a vásárlók választását, hogy letölthető mérőszalagot kínálnak számukra, mellyel egyszerűen meg tudják mérni csuklójukat. Az orauzlet.hu ajándékkal is várja a vásárlókat. A rendelések végén ingyenes ajándéktárgyak között válogathatnak a vevők. Találják meg Pulsar órájukat ezen a könnyen kezelhető webshopon és rendeljék meg készletről 1-2 nap alatt!

Comments are closed.