A mobil támfal elem sokoldalúságának hála nincsenek váratlan helyzetek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ipartelepeken, állattartó üzemekben nem ritkák a váratlan helyzetek, és ilyenkor életbevágó, hogy gyorsan és szakszerű módon tudjunk reagálni. Sok esetben azonnali megoldást igényel egy-egy depó, vagy épp oldalfal megépítése, ami a hagyományos módszerekkel nem épp a legegyszerűbb feladat.

Míg ugyanis a mobil támfal elem felhasználásával épített fal gyorsan kész van, addig a hagyományos építkezés nem csupán időigényes, de jóval több eszközre, alapanyagra, – és ami még fontosabb – emberi munkaerőre van hozzá szükség. A Gravetti-blokkok esetében azonban együtt jár a gyorsaság és a kényelem is. A masszív betonkockák könnyedén egymásba illeszthetőek, ehhez egy – szinte minden ipartelepen, illetve üzemben megtalálható – targonca is elegendő. A blokkok legnagyobb pozitívuma mégis a mobilitásukban és az újrafelhasználásukban található. Aki egy nagyobb üzem zavartalan működéséért felelős, az tökéletesen tisztában van azzal, hogy egy sürgős beruházás milyen költségekkel járhat. A büdzsé kordában tartása pedig kardinális kérdés minden vállalkozás életében, épp ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen megtérüléssel lehet számolni.

Egy hagyományosan megépített fal teljesen fix, elbontása a legritkább esetekben oldható meg roncsolás nélkül, és a felhasznált alapanyagok újrafelhasználása csak részlegesen – vagy egyes szituációkban úgy sem – oldható meg. Ez olyankor, amikor csak ideiglenes szükségből épül valami, hatalmas kiadás – főleg, ha időarányosan nézzük -. Szerencsére a mobil támfal elem ilyenkor egy tökéletes áthidaló megoldást jelent. Ha például a különféle szemes takarmányokat kell meghatározott ideig elkülöníteni, akkor a Gravetti-blokkok segítségével villámgyorsan megépíthető az elválasztó fal, majd miután már nincs rá szükség, ugyanilyen könnyen elbontható – pontosabban szétszedhető – és az elemek újra és újra felhasználhatóak a szükséges helyen. Ez óriási előny, hisz egyszeri befektetéssel egy univerzális eszközt kapunk a kezünkbe.

Comments are closed.