A Mercédesznél a legjobb dolgozni, mivel jól a feltételek

Posted: 9th szeptember 2018 by Megasztár in Egyebek
A Mercédesznél a legjobb dolgozni, mivel jól a feltételek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nem mondunk újat azzal, ha magát mint a márkát jellemezzük, akkor elegendő annyit mondanunk, hogy minőség, megbízhatóság, elegancia. Ez összegzi mindazt, amely a Mercédeszben megtalálható.

A Mercédesznél a legjobb dolgozni hiszen magas fizetéseket, kedvező munkafeltételeket kínálnak. Amely elegendő, ahhoz, hogy a Mercedes-Benz legyen a legvonzóbb hazai munkáltató. Melyet nem mások mint a hazai magyar munkavállalók állítanak, és a lényeg ebben van. Ám itt szeretnénk megemlíteni, hogy az Audi is igen magas rangot kapott. Az előző évhez képest, amikor második helyen szerepelt a Mercedes, igen dicséretes, hogy tovább törekedett és nem elégedett meg, hanem fejlesztette magát a legjobb kinevezés elérése érdekében. A Mercedes-Benzről még egy kis plusz infó, hogy jelentős, azaz 11 %-al csökkent a gyártó negyedéves profitja, ha az éves összevetést vesszük alapul. Amely talán azért alakulhatott ki, hogy az egy évvel korábbi adatot egyszeri tételek erősítik.

A német cégcsoport azt közölte, hogy az adózott eredménye 2,35 milliárd euró volt március végével lezárulva. Míg egy évvel korábban 2,65 milliárd euróról beszélhettünk, amely valljuk be nem kis különbség. Ám itt figyelembe kell venni, hogy tavalyi kimutatásokban nagyban szerepet játszott a 267 millió értékű ingatlan eladás. Amennyiben Önt is érdeklik az ehhez hasonló világhírek, akkor tartson velünk nap, mint nap, hiszen mi mindig a legfrissebb híreket hozzuk el a kedves olvasóink számára. Ám ezek a hírek nem az időjárásról és a legújabb divatról szólnak, hiszen mi sokkal férfiasabb témákkal foglalkozunk, vagyis mindennel, amelynek köze lehet a járművekhez vagy a közúti közlekedéshez. További hírekért keressen fel bennünket a ka-autoszerviz.hu oldalán.

Comments are closed.