A magyar utak nem barátai a futóműnek

Posted: 5th június 2017 by Megasztár in Egyebek
A magyar utak nem barátai a futóműnek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A magyar utak sajnos annyira rosszak a nyugat európai utakhoz képest, hogy az előbbieken sokkal gyorsabban és könnyebben elhasználódnak a futóművek mint az utóbbi, nyugat európai utakon, köszönhetően a rengeteg hepe-hupás útszakasznak. Ezt sajnos minden magyar gépkocsivezető el kell hogy fogadja, és ilyenkor a legjobb amit tehet, az az, hogy helyesen állítja be a futóművet, hiszen csak ezzel lehet késleltetni a futómű tönkremenetelét.

A magyar utak nem barátai a futóműnek, ezért törekedni kell arra, hogy a futómű minél jobban be legyen állítva. A futómű beállítása természetesen pénzbe kerül, de az ár később megtérül, hiszen sokkal többet kell majd fizetnie az elromlott alkatrészekért a későbbiekben. Ha a futómű nincs megfelelően beállítva, akkor nagyobb lesz az autó igénybevétele ezt pedig majd több alkatrész is megszenvedi, például a csapágy, a gumiabroncs, vagy éppen a lengéscsillapító. A futómű ezen kívül hatással van az autó útfekvésére, a kanyarokra, az utasok biztonságára, illetve a reagálásra és fékezésre is. A futóművet tehát megéri autószervizben beállíttatni, hiszen a későbbiekben sokkal jobban jár majd így.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne olvasgatni a futómű helyes beállításáról és annak fontosságáról nincs más dolga mint felkeresni weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t, hiszen itt szolgáltatásaink listáját és árait is megtekintheti, valamint elérhetőségeinket is. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a futóművel kapcsolatban vagy igénybe szeretné venni valamelyik szolgáltatásunkat nincs más dolga mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen vagy tárcsázza bátran telefonszámunkat a +36 62 554 013-at, és mi azonnal választ adunk majd minden feltett kérdésére. A futómű egy nagyon fontos alkatrész ami a magyar utakon könnyen elhasználódik ezért érdemes odafigyelni rá.

Comments are closed.