A legmodernebb fűtési technikák

Posted: 23rd február 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
A legmodernebb fűtési technikák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az infrapanel fűtés napjaink legkorszerűbb fűtési technikája. A mellett, hogy költséghatékony még lakásunk ékes dísze is lehet. Az infrapanel ugyanis igazán esztétikus megjelenéssel rendelkezik. Elhelyezhető a falon, de akár a mennyezeten is. Ha szeretné, akár üveg panelbe vagy képbe is lehet helyezni, aminek köszönhetően szinte észrevehetetlenné válik.

Álmennyezetbe helyezhető infrapanel nem csak nagyszerű fűtési megoldás, hanem a helyiség dísze is lehet, vagy meghatározhatja annak hangulatát. Az infrapanelt praktikus kialakításának köszöntően könnyen felszerelhetjük, mindenféle vezetékek kialakítása által. Az infrapanel működtetéséhez csak elektromos áramra van szükségünk, melyet hővé alakítanak át. Az infrapanel ugyanazon az elven működik, mint a Nap működése, azzal a különbséggel, hogy az infrapanel, csak infrasugárzásra képes. Kiváló választás lehet akár a hálószobánkba is, hiszen az infravörös sugárzás jótékony hatással van a szervezetünkre, így az mellett, hogy felfűti a szobánkat, még pozitívan hat a szervezetünkre is. Emlékszik még az infralámpára? Ugyanezen az elven működik az infrafűtés is. Ez a fűtési technika nem a levegőt melegíti fel, így ez azt vonja maga után, hogy a port sem keveri, így az allergiások számára is egyaránt kiváló. Egy szóval az infrapanel egy kiváló megoldás, amit nem csak otthonában tud alkalmazni, hanem akár nyaralójában is. Ha még nem találkozott ezzel a fűtési alternatíváról akkor érdemes bővebben tájékozódni, amit az infrapanel.eu webáruházban tehet meg.

Álmennyezeti infrapanel

Álmennyezeti infrapanel

Tájékozódjon az infrapanelről!

Az infrapanelek bárhol használhatók. Az infrasugárzás kellemes hőérzetet ad, mely a testünkben átjárják a szöveteket és teljes mértékben elnyelődnek, így serkentik a vérkeringésünket. Az infrapanelek használatával spórolhatunk a fűtésszámlán és még a családunk egészségére is jótékony hatással van. Plusz ez mellett még helyet is takarítunk meg azzal, ha a mennyezetre helyezzük a paneleket, mivel a csillárokon kívül mást nem szoktunk elhelyezni. Az infrapanel által kibocsátott hőt felveszik a körülötte található tárgyak és elő szervezetek, így az átlag szobahőmérséklettől akár 2-3 C fokkal alacsonyabb hőmérsékletnél is komfortosan érezhetjük magunkat. Minden C fok csökkentéssel 5-6 %-ot spórolunk a fűtésszámlánkon. Amennyiben felkeltettük érdeklődést nézzen be az www.infrapanel.eu webáruházba, vagy érdeklődjön a +36-30/879-4403 telefonszámon.

Comments are closed.