A Laser x lézerfegyver dupla szett megérkezett!

Posted: 7th május 2020 by Megasztár in Egyebek
A Laser x lézerfegyver dupla szett megérkezett! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Minden gyermek vágya teljesül, ha egy Laser x lézerfegyver dupla szettel lepjük meg, legyen szó akár gyereknapról vagy születésnapról. Ez a típusú játék egy izgalmas, ugyanakkor szórakoztató lehetőséget nyújt a fiatal korosztály számára.

A Laser x lézerfegyver dupla szett kitűnő lehetőség a gyerekek számára, hogy kipróbálják magukat a csatatéren. Teljes mértékben biztonságos, sokkal nagyobb biztonságot nyújt, mint mondjuk egy paintball élmény, ahol kék-zöld foltokkal maradunk napokig és nem a festéknek köszönhetően. Ezt a játékot már 6 éves kortól ajánlják a gyártók, így a kisebb gyermekek számára is egy fantasztikus lehetőség, hogy lövöldözöst játszanak akár a lakásban, de a szabadban is. Ami még a különlegessége ennek a játéknak, hogy a vevőegység akár 60 méter távolságból is érzékeli a találatot, agy igazán alkalmas a kültéri játszadozásra is. A szett tartalmazza a 2 db Laser X fegyvert és a 2 db vevőegységet. Ez a játék kompatibilis a hasonló Laser X játékokkal is, azokkal együtt használható és élvezhető a játék öröme. A játék a fény felvillantásával jelzi, hogy lövés érte a vevőegység viselőjét és kiesett a játékból az ellenfél pedig megnyerte a játékot. Fantasztikus bújócskával egybekötött lövöldözős élményt nyújt kicsiknek, de akár nagyoknak is ez a játék.

Vegye meg online a lehető legjobb áron és szerezzen örömet gyermekeinek ezzel a fantasztikusan sokoldalú, de ugyanakkor egyszerűen kezelhető játékkal. Garantáltan hozza az elvárásoknak megfelelő igényeket és talán az idősebb korosztály számára is nyújthat néhány óra önfeledt szórakozást a kertben. Jöjjön el a jatek-webaruhaz.hu weboldalára és szerezzen be minden részletet a játékkal kapcsolatban, majd ha elnyerte a tetszését rendeljen online és a lehető leghamarabb ki is szállítjuk Önnek.

Comments are closed.