A könyvmolyképző kiadó könyvei online is elérhetők!

Posted: 3rd február 2022 by Megasztár in Egyebek
A könyvmolyképző kiadó könyvei online is elérhetők! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha egy egybehangzó világnézetű könyvet olvas, az megerősíti a meggyőződését. Ha ellentétes világnézetű könyvet olvas, az kiszélesíti a perspektíváját, és arra készteti, hogy megvizsgálja meggyőződéseit és keresse az igazságot. A könyvmolyképző kiadótól többféle stílusú könyvet olvashat.

Könyvmolyképző kiadó könyvei rendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, ha önt is érdekelnék a kiadó könyvei. A modern média és az azonnali technológiai információk özönével figyelmünk egyre rövidebb és rövidebb. Egy könyv olvasása, ellentétben egy weboldal átolvasásával, összpontosításra kényszerít. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki egy történetből, a cselekményre kell koncentrálnia, és be kell fejeznie a könyvet. Ennek során az agya mély kapcsolatokat alakít ki, és koncentrációt gyakorol.  A miénktől eltérő kultúrákban játszódó könyvek olvasása ismereteket nyújt ezekről a kultúrákról és az ott élő emberek érzelmi és lelki életéről. Reméljük, egyszer beutazzuk a világot, de addig a könyveken keresztül fedezhetjük fel a különböző helyeket. Az olvasás során mélyebbre helyezzük a kultúrák megértését.

Lehet, hogy még nem láttuk és nem tapasztaltuk ezeket a kultúrákat, de az olvasás miatt jobban megérthetjük őket.  Olvasás közben beleképzelheti magát a karakterek helyébe. Az agya túlmutat az oldalon található szavakon, olyan részleteket képzel el, mint a megjelenés, az érzelmek és a környezet. Egy nagyszerű könyvnek sok élménnyel kell járnia, és a végén kissé kimerültnek kell lennie. Olvasás közben több életet is élsz. Amennyiben válogatna Colleen Hoover, Penelope Ward vagy éppen Maggie Fenton könyvei között nézzen szét a Könyvmolyképző kiadónál a book24.hu weboldalon. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdezni szeretne a könyvekről vagy a rendelésről.

Comments are closed.