A Kasszandra studió várja az ön gyermekét is

Posted: 1st április 2019 by Megasztár in Egyebek
A Kasszandra studió várja az ön gyermekét is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az első dolog, amit a gyermekekben keresünk, az az, hogy van-e élet bennük amikor besétálnak az ajtón. Lelkesnek kell lenniük, és rengeteg szemkontaktust kell létesíteniük. A legjobb gyerekmodellek boldogok és természetesek, nem bánják, ha folyamatosan fényképezik pőket és szeretik az öltözködést. Élvezniük kell, hogy a figyelem középpontjába kerültek. A gyerekmodellkedés egy kemény munka, de mindenképp kifizetődő, ezért érdemes meggondolni ha ön is modell karriert szánna gyermekének.

Kasszandra studió vár minden kedves érdeklődőt aki gyermekét szeretné a modell pályára küldeni és csapatunk mindenben segít majd tehát megéri hozzánk fordulni. Ha  ön szeret betartani a merev rutint, felejtse el a modell karriert, hiszen  önnek és gyermekeinek igazán rugalmasnak kell lenniük, és hozzá kell szokni a hosszú utazásokhoz és a különböző helyszínekhez is. Bár egyes ügyfelek hétvégén és iskolai ünnepnapokon próbálnak fotózni ez gyakran nem így van. Tehát, ha a gyermeke nehezen tud felzárkózni az iskolában, a hiányzás nem jó ötlet, vagy előtte hozzá kell szokatni a gyereket ahhoz, hogy mindent időben tudjon pótolni. Meglehetősen reálisnak kell lenni azzal kapcsolatban, hogy mit is jelent a hajtás.

Először is sok várakozás van a felvételek között ezért azt tanácsoljuk a szülőknek, hogy hozzanak magukkal könyveket, papírokat, ceruzákat, italokat és harapnivalókat. A gyermekmodell szülőjének lenni önmagában is nagy elkötelezettség. Fel kell készülnie arra, hogy rövid időn belül elérhető legyen, általában másnap.

Aztán ott van az a kérdés, hogy hogyan viselkedik a szülő egy felvételen, fotózáson – nem is beszélve a gyermekéről. Szükség van olyan szülőkre, hogy képesek legyenek kontrollálni gyerekeiket vagy szükség esetén szórakoztatni, de tudniuk kell, mikor kell visszalépni. Ha az ön gyermekének is segítség kéne az elindulásban mindenképpen a Kasszandra studióhoz forduljon segítségért.

Comments are closed.