A jótékony Noni kapszula hatásai

Posted: 19th február 2021 by Megasztár in Egyebek
A jótékony Noni kapszula hatásai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Perui Noni kapszula, kis túlzással valóságos csodaszer, ugyanis több, mint százhatvanféle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, melyek egytől-egyig támogatják a szervezetünkben végbemenő élettani folyamatokat. Összességében ez az egyik legösszetettebb immunerősítő.

Noni kapszula kiváló hatással van a szervezetre. Többek közt regenerálja a sérült sejteket és molekuláris szinten hat. Nem csoda, hogy a perui gyógyítók több, mint kétezer éve használják a Nonit. A noni egy kis méretű, zöldes-sárga gyümölcs, mely a Csendes-óceáni térség legjelentősebb gyógynövénye. Az ott lakók gyakorlatilag a gyümölcs minden részét felhasználják évezredek óta, mivel korán felismerték az egészségre gyakorolt jótékony hatásait. A noni az ananászhoz képest nyolcszázszor több proxeronint tartalmaz, továbbá xeroninból is bőven van benne. Utóbbi a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen. Sejtszinten rengeteg problémát elhárít, ha a szervezetben elegendő xeronin található. Ezenkívül a szív- és keringési rendszert is jótékonyan befolyásolja.

Éppen ezért magas vagy alacsony vérnyomás esetén is igazán hasznos, de cukorbetegeknek is érdemes fogyasztani a Noni kapszulát. Számos összetevője serkentőleg hat az immunrendszerre, továbbá a koleszterinszintet is csökkenti. A Noni kapszula a hangulat javításához is hozzájárul, még pedig úgy, hogy hatóanyagai aktivizálják az agyban lévő tobozmirigy működését, így melanonin termelődik, ami segít a hangulat és az alvásminőség javításában, továbbá a testhőmérséklet javításában is szerepe van! Ha szeretne még többet megtudni a Noni kapszula jótékony hatásairól, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a tenmag.hu webáruházba, ahol rengeteg hasznos információt talál és bővebben tájékozódhat!

Comments are closed.