A fehér shaggy szőnyeg miért is kedvező ötlet?

Posted: 21st január 2022 by Megasztár in Egyebek
Tags:
A fehér shaggy szőnyeg miért is kedvező ötlet? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A shaggy szőnyeg már önmagában is magával ragadó! A shaggy padlószőnyeg pedig még fantasztikusabb választás, mivel a szoba minden négyzetcentiméterén puha felület tárul vele szemünk és talpaink elé.

A hosszú szálú szőnyeg előnyei közé tartozik a határtalan gondoskodás, amit nyújt számunkra, akik használjuk. Melegsége, puhasága és érzelemdús hatása az, amiért sokan választják otthonaik meghittebbé tételéhez.A shaggy padlószőnyeg tökéletesen családiassá teheti otthonunkat.

Megszületett az elhatározás, miszerint shaggy padlószőnyeg kerül majd a parkettára, vagy a csempe lapra? Mindenféle hidegburkolatra rátehető, azonban a kemény beton felületét érdemes komfortnövelő padlószőnyeg alátéttel leburkolni.
A padlószőnyeg szín megválasztása nehéz feladat. Körültekintően meg kell vizsgálni a szoba adottságait és aszerint dönteni. A fehér szín azonban mindenkinek jó lehet, nemtől és életkortól függetlenül.

Egy gyönyörű, fehér shaggy padlószőnyeg az egész szoba atmoszféráját megváltoztatja. Légies, nyitott, tágas, friss és elegáns szín. Olyan érzésünk lehet vele a szobában, mintha a felhőkön lépkednénk. Egy hosszú szálú padlószőnyeg típus mindig luxus érzést kelt és azt sugározza, hogy a legjobbat kapjuk tőle. Tisztasága, elegáns kinézete minden nap elvarázsol.

Szőnyeg

Szőnyeg

A fehér shaggy padlószőnyeg tisztítása sem olyan dolog, ami miatt le kellene mondanunk róla.

Ha rendszeresen, heti egy alkalommal felporszívózzuk, akkor nem ér vele kellemetlenség és kényelmetlenség. Megtartja tisztaságát, újszerűségét, előkelőségét és Pazar kinézetét. Ha folt kerülne rá, akkor pedig egyszerűen, mosogatószeres, nedves ruhával, vagy kefével könnyen tisztítható.

A fehér shaggy padlószőnyeg az egész család számára jó, a különböző szobákba.

Miért nem kell tartani attól, ha tinédzserkorú gyerekek szobája kap fehér, hosszú szálú padlószőnyeg melegburkolatot?

  • Mert a gyerekek megtanulhatják, hogyan vigyázzanak környezetükre.
  • Mert magabiztosan hívhatnak barátokat, vendégeket a saját kis birodalmukba, ahol gyönyörű környezetben fogadják őket.
  • Mert a fehér szín megnyugtatóan hat rájuk is, nem véletlenül elengedhetetlen a feng-shui-ban. Egyensúlyt teremt a lelkiállapotban, illetve minden színnel jól kombinálható. Kifejezetten jól illik neki a vidám hangulatú zöld, a narancs és a természetes színek mindegyike is.

A fehér shaggy szőnyeg nem véletlenül az egyik legkedveltebb a szőnyeg áruházaknál. Sosem megy ki a divatból, így hosszú távra tervezhetünk vele.

Comments are closed.