A Cleanne folyékony mosószer elhozza a zöld forradalmat!

Posted: 3rd július 2022 by Megasztár in Egyebek
A Cleanne folyékony mosószer elhozza a zöld forradalmat! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A környezettudatosságról leginkább a szelektív hulladékgyűjtés vagy a nejlon zacskó vászontáskára cserélése jut az ember eszébe. Ugyanakkor ma már a mosás is lehet zöld, megvalósulhat a természetesség jegyében.

Folyékony mosószer használata esetén érdemes a Cleanne márkát választanod! Ez a folyékony mosószer kiváló alternatíva, ha a természetes mosás a cél. A Cleanne pH semleges folyékony mosószer hatékonyan veszi fel a harcot a makacs szennyeződésekkel szemben is, viszont a bőrhöz igazán gyengéd. Nem szappanalapú termék, ami azért előnyös, mert a technikai aláöltözők és a mosható pelenkák tisztítására is tökéletesen alkalmas, illetve a ruha pólusait sem tömíti el. A Cleanne folyékony mosószer vízlágyító hatású, így a mosógépnek is jót tesz használata. Fehér és színes ruhák esetében egyaránt kiválóan alkalmazható. Az összetevőket tekintve a Cleanne folyékony mosószer természetes hatóanyagú koncentrátumot, vizet és pH semleges, egy százalék alatt anionios felületaktív anyagot. A Cleanne használata nem csak a természetnek tesz jót, de egyben gazdaságos is.

A Cleanne folyékony mosószer koncentrátum a szokásoshoz képest hidegebb vízben is hatékonyan tisztít, ráadásul nincs szükség előzetes áztatásra sem. Akár gépi, akár kézi mosáshoz is egyaránt alkalmazható. Érdemes tudni, hogy két liter Cleanne mosószer koncentrátum négy liter hagyományos mosószernek felel meg. Mindössze egy kupaknyi Cleanne mosószer alkalmazásával öt-hét kilogramm ruha tisztítható meg. Ha csak félig pakolod meg a mosógépet, akkor érdemes fél kupak Cleanne folyékony mosószert használni. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni a Cleanne folyékony mosószer kapcsán, meg szeretnéd tekinteni a terméket vagy rendelni akarsz, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a webshop.cleanne.hu webáruházba!

Comments are closed.