Zöldszemű szörny üldözi a Megasztárost

Posted: 23rd március 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

Szakos Andrea és nyolc évvel fiatalabb barátja egy éve vannak együtt. Hihetnénk, hogy a féltékenység Andrea részéről működik inkább a kapcsolatukban, de a valóság az, hogy 19 éves párja sokkal inkább hajlamos elragadtatni magát ilyen téren. Nemrég a Megasztár egyik versenyzője, Bozont kavart vihart Andrea szerelmi életében.

[adsense_id=”1″]

Andi az Új Ásznak mesélt arról, hogy barátja rettentően féltékeny. Az élő show alatt felfigyelt valamire és nagy ügyet csinált egy jelentéktelen apróságból. Csak annyi történt, hogy Szakos Andi megdicsérte Nagy Kristóf “Bozont” sapkáját és közben megsimította a fiú arcát. Az énekesnő párja, Gergő rögtön lecsapott Andira és számonkérte. Bozont is ott volt, mikor Andi a szerelmétől kapott nem éppen kellemes hangvételű sms-t olvasgatta és úgy döntött, inkább kerüli a lányt, nehogy komolyabb problémái adódjanak emiatt. Nagy Kristófot és Szakos Andreát a barátságon kívül semmi nem fűzi egymáshoz, a lány pedig saját bevallása szerint amúgy sem csélcsap típus.

Szakos Andrea

Szakos Andrea

Gergővel végül sikerült mindent tisztázniuk, annyiban maradtak, hogy talán jobb lenne, ha a fiú egyáltalán nem is nézné az élő adásokat. A kapcsolatuk kiegyensúlyozott és a pletykákkal ellentétben eszük ágában sincs egymással szakítani. Konfliktusok persze adódnak, de Andi a féltékenységet is a szerelem jelének tekinti, amíg az megmarad a normális keretek között.