Végső útjára kísérték a pop dívát

Posted: 22nd február 2012 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

Egy legenda, akit imádtak. Egy arc, akit mindenki látott már. Egy hang amit mindenki felismer. Egy élet, ami örökre kihunyt. Ezen a héten szombaton, eltemették, a sokak által istenített pop zenei ikont.

[adsense_id=”1″]

Whitney Houston-tól családja, és megannyi rajongója ma örökre elbúcsúzott. New Jersey-ben, az énekesnő egykori szülővárosában helyezték őt végső nyugalmába. A 48 éves díva, több zenei díjjal büszkélkedhetett szinte, mint bárki más a szakmájában. Ez mégsem védte őt meg sajnos, a sztárok szokásos túlhajszolt életvitelétől.

Az összes tehetségkutató versenyen, még napjainkban is, minimum egy dala mindig elhangzik. Ez alól, kis hazánk sztárkereső show-ja sem volt kivétel. A Megasztárban például Tóth Vera, és Tóth Gabi is Whitney Houston kontra Mariah Carey duett mellett döntött a versenyük során. És milyen jól tették. Feledhetetlen volt a testvér pár produkciója.De több új dalt már nem adhat nekünk a gyönyörű hangú Whitney.

Whitney Houston

Whitney Houston

Elszoruló szívvel néztem a haláláról szóló híreket. Döbbenetes, nem tudom elhinni, de most mégis búcsúzom tőle. Mély tisztelettel, és szomorúsággal teszem mindezt. Úgy érzem elvettek tőlem az életemben megint valamit, amit soha nem pótolhatnak. Belőle csak egy volt, és már vége.

Drága Whitney! Ma elindultál végső utadra ebből a világból, nagy űrt hagyva magad után! Milliók gyászolnak Téged, és nem értik: Miért ilyen hamar? Miért ilyen értelmetlen módon?
Kívánom, hogy lelked békében nyugodjon! Csodálatos, fényes sztár voltál ezen a Földön. Légy ilyen tündöklő csillag, odafönt az égen is!
“I will Allways Love You!”

Beküldte: Bőnyei Brigitta