Till Attila (Tilla) életrajza

Posted: 3rd január 2012 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

Budapesten született 1971. december 3-án. Nős, három fia van, Félix, Simon és Andor. Érettségi után elvégezte a Magyar Képzőművészeti Főiskola Intermédia szakát, ahol 2001-ben szerzett diplomát.

[adsense_id=”1″]

Pályafutása során több televíziós csatornán is szerepelt kulturális műsorok vezetőjeként. 1994-ben az MTV-nél kezdte tévés karrierjét a Múzsa című kulturális híradó hétvégenként látható ajánlójával. Majd a Menjünk! című műsor következett a TV3 csatornán, utána a 72 óra, amiért 1999-ben a Kamera Hungária fesztiválon Tilla elnyerte az Év Riportere elismerést.

Till Attila (Tilla)

Till Attila (Tilla)

Ezt követően a Jó reggelt Magyarország Mixer című kulturális ajánlóműsorában tűnt fel a TV2-n. Ugyanezen a csatornán három éven keresztül volt a Propaganda kulturális magazin műsorvezetője, melyet Pulitzer Emlékdíjjal jutalmaztak 2005-ben. A TV2 valóságshow-ját, a Big Brothert 2002-ben Liptai Claudiával együtt vezette. A Megasztár összes szériájában szintén ő látta el a házigazda feladatát. 2007-ben munkájának elismeréséül neki ítélték a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet.

Beküldte: Csilla43