Szíj Melinda nem adhatja ki titkait

Posted: 9th február 2012 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

Hazánkban még ritka, de külföldön már rég bevett szokás, hogy ismert emberekről neveznek parfümöket. A Megasztár felfedezettje, Szíj Melinda egy rajongója jóvoltából már magáénak mondhat egy illatot, mely az ő nevét viseli.

[adsense_id=”1″]

Az énekesnő a TV2 Mokkájában mesélt arról, hogy egy női rajongó szerzett neki hatalmas meglepetést ezzel a sajátkezűleg előállított parfümmel.

A műsorvezető arra is kíváncsi volt, hogy alakul mostanában Szíj Melinda magánélete és egyáltalán miért szakított párjával. Az énekesnő szűkszavúan csak annyit mondhatott, hogy már rég eltávolodtak egymástól és számára a gyerekei mellett így teljes a világ, ezért nem foglalkozik most a szerelemmel. Többet nem oszthatott meg a nyilvánossággal, hiszen exe nem adott erre engedélyt és nem szeretné a férfi háta mögött kiteregetni magánéletüket.

Szíj Melinda

Szíj Melinda

Azt viszont elárulta, hogy az elmúlt éve munka szempontjából nagyon izgalmas volt. A Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett együttes szervezésében megrendezett adventi gálán őt kérték fel, hogy Edith Piaf dalokat adjon elő és ezt rendkívüli megtiszteltetésnek érezte. Azóta még jobban rajong a színház iránt – lányával együtt.

Beküldte: Christian