Saját neméhez vonzódik a Megasztár énekesnője

Posted: 8th február 2012 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

Nemrégiben Gallusz Niki fedte fel titkát, most Oláh Ibolya vállalta fel nyíltan, hogy a lányokat szereti. Az egykori megasztáros mindig is feszegette a korlátokat és a magánéletben is azt teszi, amit a szíve diktál.

[adsense_id=”1″]

A Blikk egy olvasói videó alapján képeket közölt, melyen Oláh Ibolya jól láthatóan ölelgeti és csókolgatja barátnőjét egy parkban. Az énekesnő kicsit sem tiltakozott, sőt az újságnak még arról is beszámolt, két éve van együtt párjával, akivel már össze is költöztek.

Nem volt ez mindig így, hiszen korábban a szintén tiszadobi Pisti volt a párja, de sokan tudni vélték azt is, hogy Novák Péterhez több fűzi egyszerű munkakapcsolatnál. Pár évvel ezelőtt viszont már nyíltan ölelkezett Székesfehérváron a színház egyik táncosnőjével.

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya

A témával kapcsolatban Ruttner György, Oláh Online Casino Coupons Ibolya ügyvédje azt mondta, az énekesnőt nem érdekli, hogy ki mit gondol róla. Bátran felvállalja, hogy érzelmileg sokkal többet kap jelenlegi párjától, mint bármelyik, férfiakkal folytatott kapcsolatában. Míg korábban az erősebb nemmel próbálkozott, most egy kedves lánnyal osztja meg életét, aki mellett végre megtalálta a boldogságot. Kapcsolatukat azonban a legbelsőbb magánügyükként szeretnék kezelni a továbbiakban is anélkül, hogy bármit titkolnának. Ibolya magánélete tehát sínre került. Ezzel párhuzamosan pedig munkájában is számos feladat vár rá, hiszen decembertől főszerepet játszik az Aidaban Szegeden, emellett pedig ötödik lemezét készíti.

Beküldte: Orsi-kislány