Rúzsa Magdi aranylemezes lett (+video)

Posted: 22nd február 2012 by Megasztár in Videók
Tags:

A Megasztár egykori versenyzői közül többen is boldog pillanatokat élhettek át a közelmúltban. Rúzsa Magdi átvehette első aranylemezét, ráadásul a magánélete is szépen alakul, párja is ott volt az átadón.

[adsense_id=”1″]

Nkuya Sonia boldogsága is határtalan, hiszen megszületett első gyermeke. Falusi Mariann, a Megasztár 6. női zsűritagja azonban egyelőre még vár arra, hogy az igazi boldogság rátaláljon.

Rúzsa Magdi albuma, a Magdaléna Ruzsa hatalmas sikereket ért el, az énekesnő Eszenyi Enikőtől vette át az érte járó aranylemezt. Magdi érhető módon a fellegekben jár, de a szakmai sikereken túl ehhez szerelme is nagyban hozzájárul. A férfi kiléte még titok, hiszen Rúzsa Magdi róla egyelőre nem akar semmit elárulni. Magdi a darabban saját magát alakítja, ami most már könnyebben megy neki, de nem tagadja, az elején nehéz volt ennyire nyíltan a közönség elé tárnia az életét.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi

Közben az ötödik Megasztár baba is meglátta a napvilágot. Nkuya Sonia 21 évesen, Londonban adott életet lányának, Nininek. Sonia párja, a zeneszerző, rapper Mezei Mátyás a Facebookon kürtölte világgá boldogságát, hogy édesapa lett.

Falusi Mariann életében a szerelem most kissé háttérbe szorult a munka mögött. Joshi Bharatnak és Tillának adott interjújában Mariann nyíltan beszélt magánéletéről. Elárulta, hogy nem zárkózott be és továbbra is hisz abban, hogy a nagy szerelem őt sem kerüli el.