A Megasztár 6. egyetlen női zsűritagjára hárult a feladat, hogy eldöntse, kinek a számára ér véget a tehetségkutató. Réti Nóra azonban nemcsak az ítélet miatt neheztelt Falusira.

 [adsense_id=”1″]

A négy zsűritag közül csak Bereczki Zoltántól juttatta volna tovább Réti Nórát, a többiek egyöntetűen azon az állásponton voltak, hogy az a bájos kislány, akit a castingon beszavaztak, ma már sehol sincs. Az utolsó szót Falusi Mariann mondta ki, aki ráadásul minden magyarázat nélkül ejtette ki a 17 éves lányt.

Réti Nóra szemtanúk szerint nagyon elégedetlen volt Mariannal, hiszen a kritikák nagy részét pont amiatt kapta, mert a felkészülés egy hetében hallgatott Falusira. Ezért vette szexisebbre a figurát és ezért húzott tornacsuka helyett inkább magassarkút. A zsűritagok pedig nemtetszésüknek hangot is adtak és azt fejtegették, hogy Nórinak inkább a kislányos arcát kellett volna megőriznie. Bochkor Gábor már magával a dallal sem volt elégedett, szerinte egy tinédzserlány ne arról énekeljen, hogyan csókolózna egy másik nővel. Mariann természetesen vitatkozott a többiek véleményével, de valószínűleg hiába, hiszen a nézői szavazatok is azt igazolták, hogy ez a produkció valóban nem állt jól Nórának.

Réti Nóra

Réti Nóra

A lány azonban továbbra is arról álmodozik, hogy ismert énekesnő lesz, ezért esze ágában sincs felhagyni a zenével. Abban a bárban folytatja, ahol alkalmanként eddig is gitározott és énekelt. Búcsúzóul azonban a zsűri azzal bíztatta Nórát, hogy akár a következő Megasztárban is eséllyel próbálkozhat, hiszen hatalmas tehetsége van az énekléshez.