Reiki energia küldésére van lehetőség

Posted: 31st március 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Reiki energia küldésére van lehetőség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A reiki energia képes helyreállítani egy beteg ember lelki világát és öngyógyító képességét, ráadásul emeli az energiaszintet is, tehát ha van olyan ismerőse, vagy rokona aki lelkileg elveszett vagy súlyos beteg és nincs lelki ereje, akkor érdemes a reiki energiához fordulni. A reiki energia segítségével világszerte rengeteg beteg embert mentettek már meg.

Reiki energia küldésére van lehetőség a reikidunavarsany.hu weboldalon keresztül, tehát ha önnek is van beteg rokona, akinek szüksége lenne az energiára és arra, hogy visszakapja öngyógyító erejét, akkor mindenképpen forduljon hozzánk és mi segítünk önnek és családjának. Tanítványaink segítségével teljesen ingyenesen végezzük a reiki kezelést, amely által már évek óta rengeteg embert kigyógyítottunk betegségéből. A reiki energia és a reiki szimbólumok hatalmas erőkkel rendelkeznek, ami harmonizálja a lelket és energiát is ad. Nagyon súlyos betegeknek küldhet akár direkt energiát is, de akár e-mailben is elmondhatja, hogy kinek lenne szüksége öngyógyításra, mi pedig segítünk.

Amennyiben megtekintené a reiki energia teljes leírását, és elsajátítaná a reiki alapokat, vagy valamelyik blogbejegyzésünket olvasná el ebben a témában, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a reikidunavarsany.hu weboldalt, hiszen itt megtalálhatja a tanfolyamainkat is, amelyekre szintén feliratkozhat. Ha bármi kérdés merülne fel a reiki energiával, a tanfolyamokkal vagy az árakkal kapcsolatban nem árthat felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a reikiwagner@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 70 34 352 telefonszámot és csapatunk visszajelez majd önnek és elmagyarázzuk azt is, hogy hogyan is működik a reiki energia. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Comments are closed.